2777
2789
عنوان

حرف دل🙂

81 بازدید | 5 پست

چی میشد درستو ادامه میدادی قبول میشیدی یه شغل خوب بعد تو دانشگاه واقعا با یه مرد خوبی اشنا میشدی خوش هیکل قد بلند خوشگل خوش اخلاق قدرتو میدونست عاشقت بود و اونموقع چون مستقل بودی خانوادت مثل الان مجبورت نمیکردن بری با یه الف بچه ازدواج کنی چی میشد یه مادر شوهر جوون خوبی فهمیده داشتی خواهر شوهر خوبی کلا خانواده همسرت خوب بودن هعی💔چرا زندگی طبق ارزوهایمون پیش نمیره طبق حرف ها بزرگ ترا کاش میتونستم مستقل بودم واسه خودم تصمیم بگیرم با اونی میخوام ازدواج کنم 😢 انشالله هر که کسیو دوست داره بهش برسه

عزیزم 🥺🫂

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرف دل:چیشد دانشگاه رفتی چشمت به پسرای خوشگل،خوشتیپ،خوش اخلاق افتاد.رل زدی ولی فهمیدی هیچی اونطور که نشون میده نیست.حتی اخلاق خوب هم پایهٔ شناخت نیست چون هیچکی نمیاد بگه ماستم ترشه!خب دیگه چیشد؟ضربه خوردی ازت سواستفاده شد بعد مثل یه تیکه دستمال کاغذی دور انداخته شدی،طرد شدی،تحقیر شدی،بهت تجاوز شد،ترک شدی،غرورت له شد.باز وارد همین چرخه شدی دیگه حتی نمیدونی قراره چه بلاهایی سرت بیاد.آیا ارزش مستقل شدن رو داشت؟!

حرف دل:چیشد دانشگاه رفتی چشمت به پسرای خوشگل،خوشتیپ،خوش اخلاق افتاد.رل زدی ولی فهمیدی هیچی اونطور که ...

چراا خیلی ارزش داره من دختریم تا حالا با کسی تو رابطه نبودم تا زمانی از کسی مطمئن نیستم تو رابطه نمیرم بعد اگه بدونم طرفم خیلی ادم مطمئنیه باید بیاد با خانوادم حرف بزنه وگرنه نمیزارم کسی ازم سو استفاده کنه مستقل شدن خیلی بهتر از ازدواج سنتی که اصلا هم دیگه دوست ندارین برین زیر یه سقف