2777
2789
عنوان

تیرگی گردن

179 بازدید | 34 پست

دورگردنم از بچگی سیاه بود میگفتن بخاطر تیروئید

امسال آزمایش دادم گف تیروئیدت نرماله

ولی تیرگی سرجاشه

خیلی خجالت میکشم واذیتم

دیروز مادرشوهرم گف رنگ لباست دراومده ب گردنت لباسم مشکی بود

ازونجایی ک هفته پیش عقدم بود وگردنبند بدل انداخته بودم و ب بدل حساسیت دارم ب دروغ گفتم بدل انداختم حساسیت دارم هی خاروندم سیاه شده

نمیدونستم چی بگم

چیکارکنم این تیرگی بره خسته شدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این برا دیابت و پیش دیابت تنبلی تخمدان وتیروید میرید کلینیک زیبایی با لیزر هلیوس سه فیساپ و مزو از بین مییرن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

تو شهرمون نیس نمیخوام نامزدم بفهمه خجالت میکشم

بالاخره راهی نیست مجبوری یه متخصص بری نامزدت که همیشه پیشت نیست یجوری برو اگه میتونی

جوابتو ندادم یعنی اینقدر حرفت برام غیرمنطقی بوده که خودمو خسته نکردم.

این برا دیابت و پیش دیابت تنبلی تخمدان وتیروید میرید کلینیک زیبایی با لیزر هلیوس سه فیساپ و مزو از ب ...

واقعا خوب میشه؟ بدون بازگشت؟

من خیییییلی سفید بودم تیروئیدم دارم الان گردنم و بازوهام و ساق پاهام تیره شده دررحالی که قبلا خیلی سفید بود

واقعا خوب میشه؟ بدون بازگشت؟من خیییییلی سفید بودم تیروئیدم دارم الان گردنم و بازوهام و ساق پاهام تیر ...

میری دکتر مرحله اول بهت کرم امونیوم لاکتات و لوسیون روشن کننده میده بعدش درمان لیزری. نیاز ب تمدید دارن اما خیلی خوب میشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌