2777
2789
عنوان

شنود پدر معتاد

787 بازدید | 56 پست

تا حالا شده پدرتون میکروفون بزاره تو خونه یا هر چی که صدای ضبط شده ی زن و بچشو بشنوه از فضولی؟؟؟

من و خواهرام وقتی فهمیدیم کلی گریه کردیم.کاش یه برادر داشتیم جلوی ظلم پدرو میگرفت

اخی عزیز دلم ، به خدا توکل کن

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوبه برادر نداری من دارم انقدر عذابمون میده

کاش بود ...نمیدونیم از دست پدرم چیکار کنیم واقعا ازش بیزاریم .ما ۳ خواهر نمیدونیم چجوری باید به زندگی ادامه بدیم

پدری که میاد بد مارو به شوهرامون و خانواده شوهرمون میگه

پدری که از دشمنای ما دفاع میکنه پدری که معتاده دست به زن داره.حیف اسم پدر ..

کاش بود ...نمیدونیم از دست پدرم چیکار کنیم واقعا ازش بیزاریم .ما ۳ خواهر نمیدونیم چجوری باید به زندگ ...

شوهر خودم معتاده ازش،متنفرم درک میکنم چی میگی خیلی سخته

گناه من سادگی بود .
توکل چجوری ؟؟؟تو باشی از پدرت متنفر نمیشی؟؟آرزوی مرگش رو از خدا دارم.

هیچ پدری اینقدر بد نیست که ایجاد نفرت بکنه ،

به جای ارزوی مرگ پدر از خدا ، توکل کن به خدا

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

عصبیه ،شکاکه،هرچی ما میگیم برمیگرده بههمون ،پدرو ماادرم ازدسش به عذابن نمیتونن یه تلویزیون روشنن کنن ...

خدا اهلش کنه

تا اینجور زن براش نگیرید

مادرشوهر از خدا بیخبرم میدونست پسرش مشکل اعصاب داره منو بیچاره کرد

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
خدا اهلش کنه تا اینجور زن براش نگیریدمادرشوهر از خدا بیخبرم میدونست پسرش مشکل اعصاب داره منو بیچاره ...

نه اصلا خودش،نمیخاد خداروشکر ،،،من الان خودم ازدست بزادر دیوونه ام ازدواج کردم تو چاه مستراح افتادم الانم نمیتونم برگردم هرروز دارم میمرم

گناه من سادگی بود .