2777
2789
عنوان

اهدا عضو

82 بازدید | 16 پست

دوست دارم انجامش بدم ولی می ترسم

نمی دونم چرا

شاید چون نمی خوام از طریق این کار دوباره به جهان وصل باشم

و میخوام حداقل زیر خاک اروم بگیرم یه روزی

ولی از طرفی میگم شاید با اعضای بدن من یکی زندگی ای ساخت و تونست به زندگی برگرده

بیشتر در مورد اهدای قلبم شک دارم

اون تنها چیزی هست که همیشه درکم کرد کنارم بود هست و خواهد بود

با خوشحالی من خوشحال بود

با ناراحتیم ناراحت

و مهم تر همه توش عزیز ترینم جا داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من رفتم ت سایت شب تولد 18 سالگیم اعضای بدنم رو اهدا کنم کد ملی رو زدم نوشت اعضای بدن شما اهدا شده اس( قبل 18 اصلا امکان نداره ) عالیه نمیدونم کی منو اهدا کرده 🤣🤣🤣

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

چه باحال😂

اره پرسیدم گفتن احتمالا باگ سایته ولی خب اون لحظه پشمام ریخت دیگه امتحان نکردم ببینم چیشده 😂😂😂

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

من برعکس تو از خاک میترسم

احساس پوچی و نیستی و نابودی بهم دست میده

برعکس دلم میخواد تا اونجا ک میشه از بدنی ک خدا در اختیارم قرار داده استفاده کنم..اینجوری احساس میکنم همچنان وجود دارم و نابود نمیشم و مرگ بی ارزشی نداشتم

🕳یه عدد ENTJ🕳

😂😂😂چطوررررری؟

پرسیدم گفتن احتمالا باگ سایت بوده 😂😂 دیگه امتحان نکردم ببینم درست شد نشد اصلا خورد ت ذوقم 🤣🤣🤣