2777
2789
عنوان

تحصیل

224 بازدید | 33 پست

دوستان لطفا کمکم کنین و راهنمایی 

دوستان برای انتخاب رشته تویه دوراهی موندم

مشکلم اینه : رشتم تجربیه . میخوام رشته ای کمی سطح بالا ولی تواناییش و علاقه اش رو داشته باشم انتخاب کنم . از تمام رشته ها خیلیا خوشم اومد اما به یک دلایلی حذفشون کردم و موندن هوشبری و  مامایی . به نظرت کدوم رو برم؟ ترس هم دارم . میترسم اشتباه کنم . میخوام دانشگاه آزاد بدون کنکور و تویه اصفهان درس بخونم . خواهش میکنم راهنماییم کنین

هوشبرى

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامايي  هم بيمارستانا ماما ميخوان  هم همه مراكز بهداشت هم خصوصي ميشه كار كرد در خال حا ...

خصوصی کجا میشه کار کرد

الان خودت بخواب بری دکتر میری پیش ماما یا متخصص زنان؟

از نظر کارای خلافش ک بعله درآمدش بالاس

هوشبری کمک دست دکتر بیهوشی میشی عزیزم من دوستم سزاسری هوشبری میخونه خیلی ناراحته پشیمونه میگه توی دانشکده علوم پزشکی همه تمرکزا روی رشته های اصلی اصلا توجهی به ما ندارن 

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
خصوصی کجا میشه کار کرد الان خودت بخواب بری دکتر میری پیش ماما یا متخصص زنان؟ از نظر کارای خلافش ک ...

عزيزم من خودم پزشك بودم توي شهر كوچيك تو مركز بهداشت

اون اطراف كلي مركز بهداشت بود حتي چند تا از روستاها مراكز بهداشت داشتن

تو هر موكز بهداشت دوتا ماما بود كه كاراي پرونده هاي باردارا رو ميكردن

و حقوقشون حدود چار پنج تومن بود 

بجز اون شهر من متخصص نداشت و يه مطب خصوصي ماما بود كه همه عاشقش بودن و چون حوصله شلوغي مركز بهداشتو نداشتن ميرفتن اونجا

الانم تهرانم دوستاي خوابگاهمون كه ماما هستن بيمارستاناي خصوصي صارم و مادرران و عرفان با درامداي خوب كار ميكنن

منظورم بيمارستاناي خصوصي بود بيشتر