2777
2789
عنوان

کچل شدم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 60 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی اعتقادی به مکمل ندارمبیشتر جنبه تجاری و تبلیغاتی دارنخانمای ایرانی اکثرا فقر آهن دارن و با رسون ...

ممنونم سیسی جان پزشک❤️❤️❤️

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺

ممنون ک جواب دادینمیشه بگین برای ریزش خیلی شدید چند درصدش مناسبهآخه شنیدم ک دو درصد بی فایدس اصن

۵ درصد خوبه

یک بار در شبانه روز ترجیحا قبل خواب

مارک دئودراگ خوبه

یه صلوات برای باز شدن گره ازدواج من و نامزدم 🙏❤️ هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم 🥰

در وهله اول کمبود آهنتون رو زیر نظر پزشک برطرف کنین.حتی شده آهن تزریقی بگیریدریزش مو نصف میشه

من فریتینم خیلی پایینه به پزشکم گفتم تزریقیشو بده نمیدونم چه فکری کرد گفت فعلا قرصشو بخور بعد دو ماه آز بده اگر بالا نرفته بود تزریقی بزن . آمپولش ضرری داره؟

من فریتینم خیلی پایینه به پزشکم گفتم تزریقیشو بده نمیدونم چه فکری کرد گفت فعلا قرصشو بخور بعد دو ماه ...

آره اول با قرص شروع میکنن

حتما حتما پیگیر فریتین باش

ایشالا با بالا رفتن فریتین ریزشت قطع میشه

دعاشم به جون من کن 😁❤️

یه صلوات برای باز شدن گره ازدواج من و نامزدم 🙏❤️ هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم 🥰

وواقعااا؟؟ 🥺اگ جواب داد بخدا هر موقع یادم باشی دعات میکنم چون عذاب شده واسم

ببین دوسالو نیم یه قسمت موهام رف توچندروز،کلی دکتر رفتم کلی هاااا،جواب نداد

بعدیه خانم همینجا بهم گف سیاهدانه رو

فرداش رفتم خریدم مرتب زدم ناامیدم نشدم،بعد۶۰روز توآیته دیدم اع موهای کوتاهو ماشالا پرپشت تر ازاونحا رشدکرده،

فردابروبخر ،ولی قرص آهن خارجی هم بگیر اگه کم خونی داری بخور،باآمپول نوروبیون که من تایک ماه هرهفته یکیشو میزدم خوذم،

همه رو دارم اگ برم قرص بخورم موهام برمیگرده؟؟ تازه شروع کردم واسه قرص ولی هنوز کچلم روم نمیشه موهام ...

اولین و موثرترین درمانت اصلاح سبکه، یعنی اینو اوکی کنی نود درصد راه رو رفتی. برای کمخونیت هم قرص بخوری دیگه صد در صد کامل میشه.

اگه وزنت بالاست سعی کن پایین بیاری

حتما چندروز در هفته برو پیاده روی

بیشتر سبزیجات و پروتئین بخور و مقدار برنج و نون کمتر کن

شیرینی جات حذف کن کلا و ترجیحا قندهای طبیعی مصرف کن مثل میوه یا عسل یا خرما که ایناهم باید در حد اعتدال مصرف کنی

شبا یازده الی یازده و نیم بخواب نه دیرتر

صبح ها زود بیدار شو نباید زیاد بخوابی

استرس از خودت دور کن بیخیال تر باش نسبت به زندگی و آدم هاش و چالش هاش

وعده های غذایی ات رو سعی کن منظم بخوری یعنی سر تایم مشخص. شامت دیر نخور. صبحونه و ناهار نذار برای دیروقت

چیزایی که سوپر مارکتی هستن و تاریخ انقضا دارن نخور

ویتامین دی و امگا۳ بخور حتما

اینا رعایت کنی و در کنارش چیزای تقویتی برای موهات مصرف کنی کاملا اوکی میشی انشاءالله

آره اول با قرص شروع میکننحتما حتما پیگیر فریتین باشایشالا با بالا رفتن فریتین ریزشت قطع میشهدعاشم به ...

مرسی عزیز دلم خدا خیرت بده حتما دعات میکنم 😘 فقط دقیق متوجه نشدم بعدا آمپول آهن بزنم یا بیخیالش شم کلا؟