2777
2789
عنوان

کچل شدم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه رنگی

قرمز

من هیچ حرفی با غیر ایرانی(عرب و طرفدار عرب) ندارم👎 پس هر نطقی ک داری نگه دار برای خودت👎 در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍

طب سوزنی کجا باید انجام داد؟ توی چه مرکزی؟ چه قسمتی از بدن؟

از زانو به پایین

شکم

صورت و چندتا توی سر

باید بگردی دنبال پزشک متخصص طب سوزنی البته پزشک به شدت موثره پزشک من چین درس خوند

من هم برا پوستم هم برا موهام میرم

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺

عزیزم فریتین یا ذخیره آهنت چنده؟پزشک هستم

ماینوکسیدیل برای ریزش موی هورمونی تاثیر داره؟

من چون افسردگی دارم داروی هورمونی ب هیچ وجه بابدنم سازگار نیست و ب حد مرگ حالم بد میشه

میشه از ماینوکسیدیل استفاده کنم؟

اینا رو چک کن حتماکمبود ویتامینکمخونیتنبلی تخمدانوراثتهورمون هات

همه رو دارم

اگ برم قرص بخورم موهام برمیگرده؟؟ تازه شروع کردم واسه قرص ولی هنوز کچلم روم نمیشه موهام باز بزارم

میشه یه سوال بپرسممن ازمایش دادم کمبود ویتامین نداشتم بنظرتون مشکل چیه پریودم منظمه ، رژیمم البته

میتونه بخاطر رژیم باشه که مواد کافی به مو نمیرسه، اسمش میشه ریزش موی تلوژن

حتما ویتامین ها و آهن کافی به بدنتون برسونید..

یه صلوات برای باز شدن گره ازدواج من و نامزدم 🙏❤️ هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم 🥰