2777
2789
رفتارای دوگانه داره، نمی تونم تشخیص بدم. اگر کسی دوست داشته باشهمگه نهایتا نباید بیاد جلو؟

اره دقیقا اگه دیدی نمیاد جلو دو حالت داره یا میترسه و عرضه جلو اومدن نداره یا اینکه کلا نمیخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته، ولیمن تو درک این یکی موندم🫠

حالا مگه چه کارا میکنه؟

چون خیلی ها میگن شوهرم شبیه این بازیگره ست این عکسو پروفایل گذاشتم وگرنه علاقه ای به این سریال ها ندارم😇 دور از تو بادا اهرمن، ایران من ایران من🇮🇷سرباز وطن🇮🇷

اره دقیقا اگه دیدی نمیاد جلو دو حالت داره یا میترسه و عرضه جلو اومدن نداره یا اینکه کلا نمیخواد

دقیقا منم همین فکر و دارم. پس دلیل رفتاراشون چی میتونه باشه؟ میخوان کاری کنن دختر بیاد جلو

حالا مگه چه کارا میکنه؟

چمیدونم مهربونه خیلی، درک میکنه، هوامو داره، برای مناسبتای کلی مثل عید کادو میخره به بهانه های مختلف، تازگیا هم سعی میکنه بهم نزدیک بشه. درست نگاهم نمی کنه نمی دونم چرا. عجیب و غریبه

ولی زیادم جلو نمیاد بعضی وقتا خیلی سرده در حالیکه من کار یا حرف بدی نزدم

چمیدونم مهربونه خیلی، درک میکنه، هوامو داره، برای مناسبتای کلی مثل عید کادو میخره به بهانه های مخ ...

فکر کنم بی میل هم نیست بهت

چون خیلی ها میگن شوهرم شبیه این بازیگره ست این عکسو پروفایل گذاشتم وگرنه علاقه ای به این سریال ها ندارم😇 دور از تو بادا اهرمن، ایران من ایران من🇮🇷سرباز وطن🇮🇷

فکر کنم بی میل هم نیست بهت

آره یجورایی میل داره، احساس میکنم منو میبینه دستپاچه تر از بقیست. حتی تمایل داره بیشتر ببینه منو تو جاهای مختلف. اما دلیل رفتارای سردشو نمی فهمم بعضی وقتا. یه جوری انگار با دست پس میزنه و با پا پیش میکشه.

آره یجورایی میل داره، احساس میکنم منو میبینه دستپاچه تر از بقیست. حتی تمایل داره بیشتر ببینه منو ت ...

شاید میخواد کرم بریزه ببینه واکنشت چیه

من تا وقتی که علنا یکی نیاد بهم بگه نمی فهمم و حس میکنم جدی نیست

ببین گلم منم کسی رو دوست دارم ، حس می کردم جنس نگاهش به من فرق داره اصلا حس می کردم که خوشش میاد ازم اما جلو نیومد حالا به هر دلیلی

قبل از اینکه خیلی وابسته بشی خودت رو همش درگیرش نکن

اما من هنوزم امیدوارم ، نمیدونم چرا ولی حس می کنم قراره تا بعد جلو بیاد خودش🙂🥲

من خیلی خونسردم هیچ واکنشی نشون نمیدم. پسرا چرا اینجورین؟ درکشون نمی کنم

همشون خلن خل

ببین گلم منم کسی رو دوست دارم ، حس می کردم جنس نگاهش به من فرق داره اصلا حس می کردم که خوشش میاد ازم ...

ببین عزیزم منم حس میکنم رفتارش با من فرق داره اما رو پسر جماعت کلا زیاد نمیشه حساب باز کرد. پسری بود که تمام زندگیشو بدون اینکه بخوام میذاشت پیش من حتی سوییچ ماشینشو میداد دست من و میرفت اخرم بهم ابراز علاقه هم کرد ولی دید من از ادمایی نیستم که روابط باز و قبول کنم رفت ولی همچنان چند وقت یبار میاد و مزاحم میشه😂

کلا چون خودمم نسبت به این شخص کشش دارم میگم و واسم سوال شده. متاسفانه پسرای بازیگرای خیلی خوبین. فقط با این رفتارا بازی روانی ایجاد میکنن ، همش فکر میکنم باید کلا اهمیت ندم اما فکرمو مشغول کرده دیگه...

آره واقعانمی دونم چرا مثل دبیرستانیا درگیر رفتارای این شدمامیدوارم پاک شه از ذهنم

اره خیلی ذهنتو درگیر نکن

هرموقع اومد جلو پا پیش گذاشت

اون موقع میتونی کلا بهش فکر کنی

خیال پردازی کنی خودت اذیت میشی

ببین عزیزم منم حس میکنم رفتارش با من فرق داره اما رو پسر جماعت کلا زیاد نمیشه حساب باز کرد. پسری بو ...

منم اوایل فکرم مشغولش شد بعد یهو به خودم اومدم دیدم طرف مهاجرت کرده رفته من موندمو حسرت

دوستانه بهت میگم عزیزم پسرا موجودات عجیبی هستن سعی کن تا همه چیز مثل کف دستت رو نشده دل نبندی

هعی...