2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فک کنم داره دست گذاشتم میزنه

احتمالا قاروق شدین اگه میتونین خودتون آروم از سمت بیرون به سمت گلو ماساژ بدین تا رد بشه

اگه نه که برین پیش کسانیکه اعمال یداوی و حجامت اینا میکنن احتمال زیاد بلدن

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

احتمالا قاروق شدین اگه میتونین خودتون آروم از سمت بیرون به سمت گلو ماساژ بدین تا رد بشهاگه نه که بری ...

من ک بلد نیسم

سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

احتمالا قاروق شدین اگه میتونین خودتون آروم از سمت بیرون به سمت گلو ماساژ بدین تا رد بشهاگه نه که بری ...

چی هست اصن

من ک بلد نیسم

برین پیش کسی که تل گیر یا قاروق چی بهش میگن هست

بعصی عطاریها که حجامت میکنن بلدن

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

چی هست اصن

سنگلوزه هم فکر کنم بهش میگن

برین پیش کسی که تل گیر یا قاروق چی بهش میگن هستبعصی عطاریها که حجامت میکنن بلدن

فک نکنم تو شهر ما باشه تازه میشنوم