2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برای امضام صلوات میفرستین دوست جونیا 🙏❤️

به تاریخ ۱۴۰۵/۱/۲۴، خدایا خودت هرچه زودتر منو به عشقم برسون، خدایا تو شاهدی که از بچگی هیچکس رو جز تو نداشتم، تنها دار و ندار و امید زندگی من تو بودی، تو شب های بی کسی، تو روزایی که از شدت فشارها جون میدادم، دست من و تو یک لحظه از هم جدا نشد، خدایا هرچی که ازت خواستم رو بهم دادی هیچ وقت نا امیدم نکردی، این بار هم بزرگترین آرزوی زندگیم رو بده، زودتر با عشقم عقد کنم بیام تو امضام تاریخ عقدم رو اضافه کنم، خدای من، همینجا به همه میگم مطمئن باشین خدا حاجت منو میده چون به خودش توکل کردم و امید کامل دارم، یه وقت جلوی مردم خجالت زده م نکنیا خدا جونم، نذاری حسرت به دل بمونم 🥺 خدایا، معبود من، سپردم به خودت و دیگه مطمئنم که جور میشه، رزق ازدواج منو برسون ای خدای رزاق ❤️💫

مشاور و درمانگر طب سنتی هستم نیاز به مشاوره یا کار داستین امام رو بخونین

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03