2777
2789
عنوان

خانما کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 42 پست
ببین از برق کشیده بودم خب؟ بعد زدم برق یه لحضه قفلش باز بود اومدم باز کنم قفل شد😢😢

نزن به برق دیگ من کم میگم کلا نزن به برق تو به برق تو چکار داری مشکل قفل دره از برق بکش دوباره انجام بده

هیچی نمیشه نهایت قفل درش خراب شده که تعمیر میش از من بدبخت چند سال پیش بردش سوخت

درست شد دستت دردنکنه همون کار شمارو کردم روشن کردم قبل اینکه قفل بشه سریع باز کردم ممنونم

ایشالا ک خیره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هفته پیش قیمت کردم دوو گفت ۷۵ میلیون بوش آلمان ۹۰ میلیون از برق بکش بزار نیم ساعت بمونه بعد بزن برق ...

درست شدددد قدرتتتتت من مهندسمممم😂😂😂 حالا شوهرم بیدار بشه تعریف میکنم چقد میگم منمهندسمممم من قویم🤣🤣🤣

ایشالا ک خیره

چیکارش کردی درست شد ؟ازاین به بعد زیاد سنگینش نکن

اون دوستمون گفت خاموش کن و...

خاموش کردم ۵ دقه بعد زدم به برق یه لحضه قفلش باز شد دوباره قفل شد بعد دوباره از برق کشیدم چند دقه صبر کردم زدم به برق خیلی تهاجمی سریععععع پریدم درشو باز کردم قبل قفل شدن یه حوله توش بوده من یادمنبود حوله انداخته بودن قبلا که روشن کردم شسته بشه اون سنگینش کرده در اوردم گذاشتم یه اب بکشه لباسارو

ایشالا ک خیره

خب خداروشکر چکارش کردی 😂

اون دوستمون گفت خاموش کن و...

از برق کشیدم ۵ دقه بعد زدم برق یه لحضه قفلش باز شد دوباره قفل شد تا اومدم باز کنم بعد دوباره از برق کشیدم دو سه دقیقه صبر کردم زدم به برق پریدم درشو باز کردم قبل قفل شدن😁😁 بعدش دیدم یه حوله توش بوده یادم رفته بوده اونو در اوردم الان روشن کردم داره لباسارو اب میکشه خداروشکرررر

ایشالا ک خیره