2777
2789
عنوان

کیا گربه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 51 پست
تو عقل داری کافیهمیگی استارتر اذیت شه میکرنش شدت پیداکنه حالش بدشه ولی گریه از رفیقش جدانشه یوقت گنا ...

میگرن از سرطان بدتره اینجوربگم، اینکه حیوونوبزاریم بیرون کار انسانی نیس و من اینکارو میلیاردم بدن نمیکنم، منظورم واگذارکردنش بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا ک گربه دارن اکثرا ی گربه دارن، حالا من اگ این دوتا خیلی وابسته هم بودن تحمل میکردم، ولی اصلا و ...

مادوتا مرغ عشق داشتیم چندسال پیش،نروماده،اصلا باهم نمیساختن،نر کله ی ماده رو زخمی میکرد،پرهاشو میکند

جاشونو جداکردیم با نرده زینتی،ولی نشد

آخرش نر رو پرش دادیم رفت،وحشی بود انگار

خب منم همینو میگم واقعا نمیشه مسئولیت قبول کنی بعدش ببینی نمیتونی بدبختو ول کنی تو خیابون

ن بابا نمیشه، این گربه ها نژاد دارن کلا نمیدونن بیرون چیه طفلیا ازپس خودشون برنمیان، من خودم تاحالا پنج تا گربه نجات دادم توسرما، وواگذارکردم، حالا بیام گربه های خودم بیرون بزارم؟ 😐🤣

مشکلم اون نیس، روتخت خوابیدم مثلا میپرن روتخت بازی میکنن، روسروکولم میرن توخواب، کاش فقط صدا بود

برای ما هم از اینجور کارها می کنند، ولی ما حساس نیستیم. البته بیشتر شبها طفلکی ها اروم هستند و میان روی تخت بچه ها می خوابند. اگه حساس هستید، واگذار کنید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
تو واگذارش کن به همسرت الکی بگو رفته خودش

چی چیو رفته😐این گربه بزاریمش توکوچه برمیگرده، بابا مگ حیوون ازارم دارم میگم من خودم چندتا گربه تاحالا نجات دادم امدادکردم واگذارکردم، بعد میگی ول کن بره توخیابون

برای ما هم از اینجور کارها می کنند، ولی ما حساس نیستیم. البته بیشتر شبها طفلکی ها اروم هستند و میان ...

برا ما وقتی یکی باشن انقد اذیت ندارن، مشکلم همون صبح زودشه ک واقعا اذیت میکنن

برا ما وقتی یکی باشن انقد اذیت ندارن، مشکلم همون صبح زودشه ک واقعا اذیت میکنن

من شخصا هیچوقت دلم نمیاد واگذار کنم. چون واقعا مثل اعضای خانواده می بینمشون و عمیقا دوستشون دارم. ولی شما اگه می بینید قضیه سلامتیتون در میان هست، چاره ای نیست

من شخصا هیچوقت دلم نمیاد واگذار کنم. چون واقعا مثل اعضای خانواده می بینمشون و عمیقا دوستشون دارم. ول ...

باورکن من خودمم اینجوری ام، ولی چندتا موضوع هس یکی همین مشکل میگرنم ک خیلی شدت گرفته تقریبا یروز درمیون میگرن دارم، دکترگفته نور زیاد نخوره بهت، تو سروصدای زیاد نباش، و یکی همین ک گربه دخترمون خیلی بداخلاق ولجبازه، یا اصلا بغلی نیس میریم سمتش فرارمیکنه بااینکه محبت دنیارو نثارش کردیم، این اخلاقش رومخمه، یعنی ازاول مشکلم این بود، بعد ک ب همسرم گفتم قبول کرد، حالا ک میگرن گرفتم فک میکنه دارم فیلم بازی میکنم ک گربه رو بدیم بره، سرهمین قهرکرده، اخه مرد قهرمیکنه یا لج میکنه، موندم بخدا😑

باورکن من خودمم اینجوری ام، ولی چندتا موضوع هس یکی همین مشکل میگرنم ک خیلی شدت گرفته تقریبا یروز در ...

در مورد اخلاق گربه ها، حیوانات هم مثل ما انسانها شخصیت های خیلی متفاوتی دارند و این کاملا طبیعی هست. گربه پسر ما به شدت اجتماعی هست و دوست داره تمام مدت نزدیک یکی از اعضای خانواده باشه. گربه دخترمون برعکس به شدت خجالتی هست و فقط موقع گرسنگی میاد سراغمون، ولی هر شب میره روی پتوی دخترم می خوابه. نمیشه انتظار داشته باشیم، همه رفتار مشابهی داشته باشند.

اما در مورد میگرن، اگه گربه ها باعث میشن میگرن بیشتر سراغتون بیاد، چاره ای نیست جز واگذاری