2777
2789
عنوان

کیا گربه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 51 پست
ببر جای دور بزار بعد بیاخونه نگو به همسرتاومدنی باناراحتی بگو در بازشد یهو رفت

وا یعنی چی مگه حیوون اسباب بازیه اونم جون داره یعنی چی واقعا بره بندازش بیرون شماها باید از عقلتون استفاده کنید ببینید میتونید حیوون نگه دارید یا نه که بیارید نه اینکه بیارید بعدش ولش کنید توی خیابون!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شیطنت هایی دارند. ولی من و بقیه اعضای خانواده به شدت دوستشون داریم و از کارهاشون ناراحت نمیشیم.

منم خیلی دوسشون دارم میگم ک مشکلم اینه باهم باشن خیلی سروصدامیکنن و مشکلم میگرنمه ک صبح زودبیدارم میکنن،هوف موندم بخدا

وا یعنی چی مگه حیوون اسباب بازیه اونم جون داره یعنی چی واقعا بره بندازش بیرون شماها باید از عقلتون ا ...

تو عقل داری کافیه

میگی استارتر اذیت شه میکرنش شدت پیداکنه حالش بدشه ولی گریه از رفیقش جدانشه یوقت گناه داره

انسان مهمه یاحیوان

سلامتی اسی مهمه یادوست گربه

من خودم میگرن دارم وقتی میگیره حتی دوس ندارم صدای ساعت بشنوم چه برسه گربه،میفهمی میگرن گرفتن یعنی چی؟؟؟

وا یعنی چی مگه حیوون اسباب بازیه اونم جون داره یعنی چی واقعا بره بندازش بیرون شماها باید از عقلتون ا ...

من ک خودمم بزارم توخیابون حیوونونمیزارم، بعضیا یچیزی میگن فقط

اسی باید از همون اولش فکر میکرد ببینه میتونه یا نه گربه که تصمیم نگرفته بیاد اسی تصیم گرفته گربه بیا ...

ببخشید اسی نتونسته فکرکنه ازاول

عقل کل شاید فک نمیکرده اذیتش کنن،

ریپلای نزن حوصله بچه مچه ندارم

تو عقل داری کافیهمیگی استارتر اذیت شه میکرنش شدت پیداکنه حالش بدشه ولی گریه از رفیقش جدانشه یوقت گنا ...

رربطی نداره میگم مسئولیت قبول میکنید پس باید پاش هم بمونید حتی اگرم میخواد گربه رو رد کنه حق نداری بگی برو بزارش بیرون

منم خیلی دوسشون دارم میگم ک مشکلم اینه باهم باشن خیلی سروصدامیکنن و مشکلم میگرنمه ک صبح زودبیدارم می ...

استفاده از گوش گیر یا محافظ گوش موقع خوابیدن کمکی نمی کنه؟

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اسی باید از همون اولش فکر میکرد ببینه میتونه یا نه گربه که تصمیم نگرفته بیاد اسی تصیم گرفته گربه بیا ...

متاسفانه تصمیم من نبود اصلا، کلا گربه نمیخواستم همسرم اورد اونم ن یکی دوتا