2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بخاطر اون آمپولی هست که زدن داخل نخاع

منم همینجوری بودم ، تازه اون موقع اوایل کرونا بود هرجا می رفتم ملت با ترس منو نگاه میکردند 🤣

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

عزیزم اثر داروی بیحسی هست

من یادمه سر بارداری و سزارین قبلی همین مشکل داشتم

تا چندروز درگیر بودم

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
نه بخاطر اون آمپولی هست که زدن داخل نخاعمنم همینجوری بودم ، تازه اون موقع اوایل کرونا بود هرجا می رف ...

وای دقیقاااا

منم تو اوج کرونا بود

اوایلش خودمم ف خودم شک داشتم ماسک دوتا میزدم ک بچه ها نگیرن

بعد دکتر گفت عوارض داروعه 😁😁

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

منم سر بچم همین مشکلو پیش آوردم چندتادکتر رفتم تاثیری نداشت گفتن احتمالا ب مواد بی حسی حساسیت داشتی

طوری سرفه میکردم ک میخواستم خفه بشم

روزهای اول فک میکردم بخیه هام دارن باهرسرفه ای باز میشن

تا یکسال این عذاب و کشیدم بعد کم کم خودش قطع شد

خسته ام