2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تا وقتی یمشت عتیقه گزارش میزنن معلومه دیگه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اگر کسی گزارش میزنه ایشالا دستشون بشکنه یه مشت عقده ای پتوپیچ

🤲🤲

من عاشق حیواناتم،بخصوص سگ و گربه،خودمم دو تا گربه دارم،قبلأ هم سگ داشتم.خدای من خدای حیوانات هم هست،خدا مخلوقاتشو دوسداره پس ماهم دوسشون داشته باشیم. با حیوانات مهربون باشیم، بهشون آب و غذا بدیم،باورکنید برکتش چندبرابر برمیگرده به زندگیمون،بمن ثابت شده ...حیوان آزاری ممنوع...آرزومه یه روزی در ایران عزیزمون قانونی تصویب بشه در دفاع از حقوق حیوانات و همه به حقوق حیوانات احترام بزارن و هیچکسی حیوان آزاری نکنه چون حیوانات خیلی مظلومن🥹😽😻🐶🐱🐕🐈🦮اینم بگم که:همه ی ما یه روزی کارمای کارها و رفتارهامونو پس میدیم پس خیلی مراقب اعمال و رفتارمون باشیم عزیزان 🙏 🌹