2777
2789

دقیقااا مرسی از درک شما اینجاس ک باید گفت the best changes are the structure of the pattern

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تلاش برای دانستن بزرگترین سرمایه گذاریه

اره ولی تلاش ندارن متاسفانه یه عده

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
اره ولی تلاش ندارن متاسفانه یه عده

یه عده ؟؟؟؟؟!!!!

جسارت به اعضا سایت نباشه

سطحی نگری غولی بی شاخ و دمه که اونقدر بلعیده نگاههای بشر رو که ماحصلش شده این آخرالزمان وحشتناک ترین ورژن زمین

یه عده ؟؟؟؟؟!!!!جسارت به اعضا سایت نباشهسطحی نگری غولی بی شاخ و دمه که اونقدر بلعیده نگاههای بشر رو ...

اره یک عده وگرنه کلی میگفتم همه تلاش ندارن ،تکرار روزانه روی مسیر درست و عادت آگاه درست میسازه و عادت نتیجه هدف بهت جهت میده و میگه باید تلاش کنی و چه چیزی ارزش تلاش داره

اره یک عده وگرنه کلی میگفتم همه تلاش ندارن ،تکرار روزانه روی مسیر درست و عادت آگاه درست میسازه و عاد ...

اندیشه عین مسیریابهایی که توی رانندگی استفاده می کنیم غلط باشه مقصد هم غلط است و بی ارزش

اندیشه عین مسیریابهایی که توی رانندگی استفاده می کنیم غلط باشه مقصد هم غلط است و بی ارزش

هدف درست تشخیص نوع هدف مسیر راه نیست تعقیر رشد پیشرفت هست رشد یعنی رسیدن به نقطهای که کاملا آرومی
نه چون همه چیز درست شده چراا!!،چون خودت درست شدی آدمهای موفق قبل از نتیجه عوض میشن بعد نتیجه میادو کتاب جادوی فکر بزرگ حتما بخونید

هدف درست تشخیص نوع هدف مسیر راه نیست تعقیر رشد پیشرفت هست رشد یعنی رسیدن به نقطهای که کاملا آرومینه ...

احساس می کنم به عمق کلام بنده پی نبردین

مهم عیار خواسته ها و آرزوهاست

ارزش انسانها به ثروت و .... نیست

ارزش هر آدمی به عیار و سطح آرزوهاشه

غایت ما بعد پنجم ما(بعد خدایی ما) ماست تلاشی ارزندست که به فعال شدن این بعد ما منجر شه