2777
2789
عنوان

اینستاگرام

105 بازدید | 13 پست

سلام

وقتی رمز اینستاا یادت میره و با هیچ روشی نه ایمیل نه شماره تلفن بالا نمیاد در صورتی که جفتشون رو ثبت کردم.. کد نمیده بهم

برای احراز هویت هم ویدیو سلفی میخواد ، چون پروفایل و پیجم عکس خودمو نزاشتم احراز هویت نمیکنه..

چیکاز کنم ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیده چجوری ؟

یه گزینه قبلا بود وقتی از طریق ایمیل و شماره نمیومد میگفت وات هم میتونی اونو میزدی رمز از طریق وات میومد دیگه نمیدونم

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
درسته میاد ولی قسمت احراز هویت ویدیو سلفی میره

خب عزیزم من رمز نداره اینستام یعنی احراز هویت نداره که عکس و اثر انگشت و ویدیو و اینا بخواد

خب عزیزم من رمز نداره اینستام یعنی احراز هویت نداره که عکس و اثر انگشت و ویدیو و اینا بخواد

ویدیو ارسال میکنم بعد میگه تایید نشد..

عکس پروفایل خودمو نزاشتم چهره خودم نیست خوب چجوری تایید مخواد کنه

ویدیو ارسال میکنم بعد میگه تایید نشد..عکس پروفایل خودمو نزاشتم چهره خودم نیست خوب چجوری تایید مخواد ...

دیگه والا من نمیدونم چه میشه کرد فعلا اکانت جدید بزن و اگه خیلی لازم داری ببر پیش متخصصش