🖤من مادرم ، هم صحبتم با عکس هایت🖤دست خودم که نیست ،دلتنگم برایت🖤اصلا حواست نیست خیلی دیر کردی🖤ای پهلوانم مادرت را پیر کردی🖤گاهی درد آنقدر بزرگ است که زبان از بیانش عاجز میشود🖤به یاد فرزند ایران و جان فدای میهن،جاویدنام حمید مهدوی🖤آتش نشانی که قهرمان مردم شد🖤نامت تا ابدبه عنوان اسطوره شرافت بر بلندای وطن تابنده باد🖤بزرگی به جیب آدما نیس،به قلب آدماس،بزرگی رو از حمید یاد بگیریم🖤🥀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا خودش گفته به اون عوضیا زیاد نعمت میده چون اون نعمتا مایه فرو رفتن بیشترشون تو منجلابه و فقطططط همین دنیا رو خواستن و هیچ فکری به آخرت نکردنو دادن زیاد نعمت به اونا دلیل نیست خدا زیاد دوستشون داره
و به آدمایی که دوستشون داره گاهی مشکلایی میده که گناهاشون پاک بشه
منم فكر ميكنم عادل نيست يمي رو داخل شرايط خوب ميزاره يكي رو توو شرايط افتضاح... نهايتا هم تنها رأه درست اينه كه تو قران گفته و و هر راه ديگه اي رو بري به بن بست ميرسي . اصلا زندگي عجيبه.
قوميمتنفكرنداندرره دينقومي به گمان فتاده درراه يقينميترسم ازآنكه بانگ آيدروزيكي بيخبران راه نه آنست نه اين#تهش_كه_چي