2777
2789
عنوان

لپتاپ دانشجویی

91 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من میخوام برای دانشگاه لپتاپ بگیرم و واقعا گیج شدم کدوم مارک خوبه میخام نمایشگر خوبی داشته باشه و روون باشه لگ نندازه ب اصطلاح و بشه باهاش حالا کارای ادیت و اکسل ایناهم انجام داد چ لپتاپی پیشنهاد میکنین بنظرتون اصلا لپتاپ بهتره یا مک بوک؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من زیاد سر درنمیارم چند سال پیش گرفتم از اونایی ک پشیمونم بهت میگم

حتما حافظه ssdداشته باشه

گرافیک جدا هم داشته باشه

فکر کنم ایسوس بهترین باشه البته بستگی داره لنوو هم خوبه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
پیشنهادتون بین ایسوس و لنوو کدومه؟

ببین مارک مهم نیست چندان، چون اکثر برندای مطرح خوبن ! اول ببین کاری که میخوای دقیقا چیه ، ادیت ویدئو دقیقا با چه برنامهای؟ بعد بیا از چت جی پی تی کمک بگیر ببین اون برنامه به حداقل چه میزان رم و سی پی یو و گرافیک نیاز داره . بعد برو لبتابتو بخر

پیشنهادتون بین ایسوس و لنوو کدومه؟

من لنوو دارم بد نیست برای کارهای معمولی کرفتم اگر پولم بیشتر بود قطعا ایسوس میگرفتم ولی خب از

شما بستگی ب کارتون داره و بودجه ای ک دارید

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!