2789

خیلی چیزااا😩😩😩

ولی همش میگم بب مار چپ ممد بیخیال😆❤

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

هییییییییی 😟😟😟😟

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من غصه خونه دار شدنم میخورم با مادرشوهرم تو یه ساختمانیم ارزوم یه خونه مستقل داشته باشم ... غصه امتحانام که در راهه .... غصه خانوادم و مخصوصا مادرم که ازشوم دورم .... غصه قسط هامون .... 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
خدا یه خونه بهت بده

ممنونم گلم همچنین به شما یه بچه ناز و سالم 😘

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
اگه پسر بودی چی می شد

اگه پسر بودم هیچوقت ازدواج نمیکردم.الان اگه ازدواج نکنم نمیگن نخواست میگن تو خونه موند

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 
وای ننه😂😂😂😂 خیلی دلتنگت بودم😖😖😖کجابودی اخه

عااااشقتمممم من اجییی😍😍😍😍😍😍😍

منممممممم دلم برات تنگ شده بود عشقمممم😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤

ببخشید یهو رفتم ولی دلم طاقت نیورد برگشتم پیش شما دوستام😆😆😍😍😍😍😍❤❤

دیگه نمیرم 😞😞😢😢😢❤❤❤

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
عااااشقتمممم من اجییی😍😍😍😍😍😍😍 منممممممم دلم برات تنگ شده بود عشقمممم😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤ ...

الهی عزیزم ازسایت رفته بودی😲خوبه که باخبر نشدم وگرنه رگ خودمومیزدم😖😖😭😭

همیشه بمون پیشمون همیشه😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘

غصه این زندگی کوفتی و شوهر هرزه ی عوضیم 

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم