manzareyeziba مدیر استارتر عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 3348 عنوان به روغن خریدم 120 بازدید | 11 پست رو درش قیمت قدیم زده ولی به من قیمت جدید داد.تفاوت قیمتش خیلی زیاد بود .واسه شما هم همینجوری یا به قیمت قدیم میفروشند خدایا...من چیزی نمیبینم آینده پنهان است ولی آسودهام،چون تو را میبینم و تو همه چیز را... 1404/12/01 | 21:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
manzareyeziba مدیر استارتر عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 3348 فروشگاه یا سوپرمارکت؟ فروشگاه خدایا...من چیزی نمیبینم آینده پنهان است ولی آسودهام،چون تو را میبینم و تو همه چیز را...
چهارپایه عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1594 اره ماهم یه هفته پیش گرفتن اومدیم خونه دیدم به قیمت جدید فروختن نامردا.اخه بگو شماها که جدید میگیرین به قیمت جدید میخوای بفروشین حداقل قبلی ها رو به قیمت خودش بدین 😭
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 30192 چند خریدیش هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
manzareyeziba مدیر استارتر عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 3348 چند خریدیش یه روغن با یه شانه تخم مرغ شد ۲ میلیون و صد خدایا...من چیزی نمیبینم آینده پنهان است ولی آسودهام،چون تو را میبینم و تو همه چیز را...
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 30192 یه روغن با یه شانه تخم مرغ شد ۲ میلیون و صد یا خدا چقدر زیاد هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 14490 پفیوزا حرفشون اینه الان بخوایم بخریم باید ب قیمت جدید بخریم دیگ توهمه چی همینن لباس کیف کفش شورت خوراکی😒 کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️
manzareyeziba مدیر استارتر عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 3348 اره ماهم یه هفته پیش گرفتن اومدیم خونه دیدم به قیمت جدید فروختن نامردا.اخه بگو شماها که جدید میگیرین ... معلوم نیست این پولا رو چجوری میخورن اصلاً وجدان ندارند روغن ۴۰۰ تومنی رو یک میلیون خورده بهم داد اختلاف قیمتش هم زیاده خدایا...من چیزی نمیبینم آینده پنهان است ولی آسودهام،چون تو را میبینم و تو همه چیز را...
manzareyeziba مدیر استارتر عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 3348 چند لیتری بود روغن جامد ۵ لیتری خدایا...من چیزی نمیبینم آینده پنهان است ولی آسودهام،چون تو را میبینم و تو همه چیز را...
چهارپایه عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 1594 معلوم نیست این پولا رو چجوری میخورن اصلاً وجدان ندارند روغن ۴۰۰ تومنی رو یک میلیون خورده بهم داد اخت ... اره واقعا دیگه ادم میمونه چیکار کنه از دست این سو استفاده گرها