2777
2789

سوراخشم بسته بشه جاش معلومه

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ن بسته نمیشه.من ۵ ۶ سال گوشواره نذاشتم ولی بسته نشد.برای دخترمم که بچه ست ۴ سال ننداختم ولی بسته نشد.ولی اون سوراخای بالاتر دوم سوم ۱ ماه گوشواره نندازی بسته میشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
یکی دیگم زدم اگه بخوام یکی دیگم بزنم میشه سه تا خیلی بد میشه😪

یکی دیگه نزن همینو گوشواره بنداز

پایین دو تا داری؟

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

ن بسته نمیشه.من ۵ ۶ سال گوشواره نذاشتم ولی بسته نشد.برای دخترمم که بچه ست ۴ سال ننداختم ولی بسته نشد ...

بالاتر دوم سوم ینی چی

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

یکی دیگه نزن همینو گوشواره بنداز پایین دو تا داری؟

جاش خیلی بده واقعا😪خیلی بالاست ،پایین یکی دارم گفتم یکی دیگم بزنم اون ور تر

سه تا که قشنگه میگن چند سال گوشواره طلا بندازی دیگه بسته نمیشه من از بچگی طلا انداختم

منم همش طلا بوده خیلی جاش بده زن داییم زده بچه بودم 😑

بالاتر دوم سوم ینی چی

بعضیا هستن اینجوری رو غضروف رو سوراخ میکنن چن تا گوشواره میندازن اونو میگم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹