zemstansard مدیر استارتر عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 7 عنوان تبخال تناسلی 150 بازدید | 11 پست اولین باره تبخال تناسلی گرفتم دارم میمیرم بیاین از تجربه هاتون بگین شاید بدردم بخوره 1404/12/01 | 20:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohisar عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5111 پماد اسیکلوویر بزنو هر ۱۲ ساعت یکبار دوتا همزمان قرص اسیکلوویر بخورشورت نپوشدستش نزنبهداشت فردیتو رعایت کن۳.۴ روزه خوب میشه
zemstansard مدیر استارتر عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 7 اولین تاپیکبدون هیچ پستی کلا فعالیتی نداشتم نینی سایت تازه بخاطر این موضوع اولین تایپکمه
خدایا_خودت_کمکم_کن عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 2335 کلا فعالیتی نداشتم نینی سایت تازه بخاطر این موضوع اولین تایپکمه آهان
zemstansard مدیر استارتر عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 7 پماد اسیکلوویر بزنو هر ۱۲ ساعت یکبار دوتا همزمان قرص اسیکلوویر بخورشورت نپوشدستش نزنبهداشت فردیتو رع ... دومین روزمه خیلی درد و سوزش دارم چون اولین باره میگن حداقل ۲ هفته میکشه خوب شه
mohisar عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5111 دومین روزمه خیلی درد و سوزش دارم چون اولین باره میگن حداقل ۲ هفته میکشه خوب شه چون مرطوبه خودتو خشک نگه دارشورت نپوشدامن بپوش مدام پماد بزن قرصاتم سر وقت بخور و سیستم ایمنی تو قوی کنتو این مدت هم رابطه نداشته باش
zemstansard مدیر استارتر عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 7 چون مرطوبه خودتو خشک نگه دارشورت نپوشدامن بپوش مدام پماد بزن قرصاتم سر وقت بخور و سیستم ایمنی تو قوی ... روی بعضی از زخما زرد شده یعنی داره خوب میشه؟
mohisar عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5111 روی بعضی از زخما زرد شده یعنی داره خوب میشه؟ اره عزیزم مثل تبخال لبهفقط تبخال لب نوع ۱این نوع ۲ولی درمانشون کاملا شبیه به همهنگران نباشویتامین سی جوشان با زینک بخور برای تقویت سیستم ایمنی اتبرای خوب شدن تبخال هام قرص اسیکلوویر
zemstansard مدیر استارتر عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 7 اره عزیزم مثل تبخال لبهفقط تبخال لب نوع ۱این نوع ۲ولی درمانشون کاملا شبیه به همهنگران نباشویتامین سی ... تازهنامزد کردم این چ بلایی بود سرم اومد آخه جوریه که شبا خواب ندارم دیشب ک اصلا نخوابیدم ۱ ساعت خوابیدم اونم از درد یهو بلند شدم
mohisar عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5111 تازهنامزد کردم این چ بلایی بود سرم اومد آخه جوریه که شبا خواب ندارم دیشب ک اصلا نخوابیدم ۱ ساعت خواب ... منم چندسال پیش نامزد داشتم و از نامزدم گرفتمولی سیستم ایمنی مو تقویت کردم دیگه نزدم
zemstansard مدیر استارتر عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 7 منم چندسال پیش نامزد داشتم و از نامزدم گرفتمولی سیستم ایمنی مو تقویت کردم دیگه نزدم گفتین پماد اسیکلوویر بزنم قیتمش رو میدونین چونخودم نمیتونم تهیه کنم به یکی دیگ میخام بگم بگیره واسم