nnnikiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 73 عنوان دعا پیدا کردم 61 بازدید | 5 پست دخترا توی محل کارم دعا پیدا کردم این یه ماه هم خیلی درآمدم پایین اومده و کارام هیچکدوم پیش نمیره بنظرتون ممکنه ربط داشته باشه؟ چطور باطل کنم دیروز | 19:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liyli_ld عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 560 چی نوشته شده رو دعاهه؟بله تاثیر داره نشد برم با یکی من بعد تو !
نارنگی_شیرین عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 533 اگه اعتقاد داریقرآن مخصوصا سوره جن هر روز بخوندعای صحیفه جامعه سجادیه شماره 23 هر روزسعی کن بازش نکنی میگن با آب و گلاب بشوری و مدام صلوات بفرستی ولی بنظرم خودت نکن اینکارو ریسکش بالاستآب و سرکه بریزی رو سر و بدنت مثل دوش گرفتنصدقه زیاد بده
nnnikiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 73 اگه اعتقاد داریقرآن مخصوصا سوره جن هر روز بخوندعای صحیفه جامعه سجادیه شماره 23 هر روزسعی کن بازش نکن ... من هروز که میرفتم آیت الکرسی میزاشتم پخش بشه اتفاقا طی روز روی درآمدم تاثیرم داشت ولی به دعا اعتقاد ندارم
nnnikiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 73 چی نوشته شده رو دعاهه؟بله تاثیر داره چیزی ننوشته فقط با چسب دورتادور بستن میترسم بیشتر انداخته باشن پیدا نکنم
نارنگی_شیرین عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 533 من هروز که میرفتم آیت الکرسی میزاشتم پخش بشه اتفاقا طی روز روی درآمدم تاثیرم داشت ولی به دعا اعتقاد ... دعاش نوشته ی امام سجادهکتابشو خواستی بخر بخون