2777
2789

یعنی چی خارش چی

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
یعنی چی خارش چی

والا من دوروز پیش از گربه که اومده بود تو اشپزخونمون ترسیدم ..فکر میکنم اعصابم باشه ..ولی بازم میترسم که نکنه چیزی باشه...شکمم انقدر میخاره قرمز شده و خطای روش مثه تاوله ...بدنمم شروع کرده به خارش..۹ هم زایمان سزارین دارم ..تو اینترنت خوندم نوشته بود شاید مشکل کبد باشه ترسیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من دوروز پیش از گربه که اومده بود تو اشپزخونمون ترسیدم ..فکر میکنم اعصابم باشه ..ولی بازم میترس ...

برو دکتر تو نت میزنی یه سرگیجه خالی دارم‌یه مریضیها برات بالا میاره نداشته باشی هم‌میگیری.دو هفته بیشتر نداری خدایی نکرده چیز بدی باشه سریع بچه رو برمیدارن

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
برو دکتر تو نت میزنی یه سرگیجه خالی دارم‌یه مریضیها برات بالا میاره نداشته باشی هم‌میگیری.دو هفته بی ...

دوهفته نب...چندروز دیگس زایمانم ...رفتم پریروز دکتر بهم پماد هیدرو کورتیزون داد ولی اصلا خارشو کم نکرده ...استرسم دارم واسه زایمان ..اصلا نمیدونم چه مرضیه این دکترا دارن حرف نمیزنن ..میگم من استرس شدید دارم ..از زایمان میترسم هیچی نمیگه ...

از یک خارش به کجاها رسیدی؟ سردردم نشونه بیماری مغزیه(دور از جونت) ، هرچیزی رو که نباید اینقدر بزرگش ...

اخه من مادرم خدا بیامرز جوون فوت شد یه سال و نیم پیش..بیماری کبد داشت از این ترس برم داشته 

اخه من مادرم خدا بیامرز جوون فوت شد یه سال و نیم پیش..بیماری کبد داشت از این ترس برم داشته 

ته تهش اینه که بخاطر کبدته دیگه(که نیست)

شوهرم من پنج شش ساله مشکل کبد داره و انواع اقسام کهیر و خارش و اگزما و زردی و ..... الانم سر و نر و گنده سرکاره

😐😐😐😐چه فکرا میکنی .دکتر هم گفته چیزی نیس باز تو رفتی تو نت سرچ کردی .عزیزم این چتد روز رو خوب استراحت کن فقط بخواب الکی هم استرس نگیر در چند روز آینده که وروجکت بیاد خواب برات حروم‌میشه 😍😍

😐😐😐😐چه فکرا میکنی .دکتر هم گفته چیزی نیس باز تو رفتی تو نت سرچ کردی .عزیزم این چتد روز رو خوب اس ...

ایشالا نی نی شما سلامت به دنیا بیاد...من خیلی ترسو شدم ...دست خودم به هیچ عنوان نیست...

الانم سر زایمان همش استرس گرفتم چطوری میشه ..‌نمیدونم چرا به همه چی فکر میکنم ..

ایشالا نی نی شما سلامت به دنیا بیاد...من خیلی ترسو شدم ...دست خودم به هیچ عنوان نیست... الانم سر زا ...

مرسی فداتشم.کلا حاملگی پر از استرسه.انشا... نی نی  سالم ونانازتون رو به زودی بغل میکنی همه عصه هات همراه اومدنش میرن

ته تهش اینه که بخاطر کبدته دیگه(که نیست) شوهرم من پنج شش ساله مشکل کبد داره و انواع اقسام کهیر و خا ...

عزیزم یسوال دارم شوهرتون گفتین مشکل کبدداره 

میشه بگی انزیماش چقدربالابودوکدومابالابود

بلیروبینشم بالابود؟؟

شوهرمن انریمای کبدیش نرماله ولی بیلیروبینش بالاس 

وخدایی که بشدت کافیست

عزیزم خدا بیامرزه مادرتون و

مشکل کبدشون چی بود؟ 

مادر منم سیروز کبد تشخیص دادن دارم میمیرم از استرس و نگرانی

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی