آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
والا من دوروز پیش از گربه که اومده بود تو اشپزخونمون ترسیدم ..فکر میکنم اعصابم باشه ..ولی بازم میترسم که نکنه چیزی باشه...شکمم انقدر میخاره قرمز شده و خطای روش مثه تاوله ...بدنمم شروع کرده به خارش..۹ هم زایمان سزارین دارم ..تو اینترنت خوندم نوشته بود شاید مشکل کبد باشه ترسیدم
والا من دوروز پیش از گربه که اومده بود تو اشپزخونمون ترسیدم ..فکر میکنم اعصابم باشه ..ولی بازم میترس ...
برو دکتر تو نت میزنی یه سرگیجه خالی دارمیه مریضیها برات بالا میاره نداشته باشی هممیگیری.دو هفته بیشتر نداری خدایی نکرده چیز بدی باشه سریع بچه رو برمیدارن
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
برو دکتر تو نت میزنی یه سرگیجه خالی دارمیه مریضیها برات بالا میاره نداشته باشی هممیگیری.دو هفته بی ...
دوهفته نب...چندروز دیگس زایمانم ...رفتم پریروز دکتر بهم پماد هیدرو کورتیزون داد ولی اصلا خارشو کم نکرده ...استرسم دارم واسه زایمان ..اصلا نمیدونم چه مرضیه این دکترا دارن حرف نمیزنن ..میگم من استرس شدید دارم ..از زایمان میترسم هیچی نمیگه ...
اخه من مادرم خدا بیامرز جوون فوت شد یه سال و نیم پیش..بیماری کبد داشت از این ترس برم داشته
😐😐😐😐چه فکرا میکنی .دکتر هم گفته چیزی نیس باز تو رفتی تو نت سرچ کردی .عزیزم این چتد روز رو خوب استراحت کن فقط بخواب الکی هم استرس نگیر در چند روز آینده که وروجکت بیاد خواب برات حروممیشه 😍😍
ایشالا نی نی شما سلامت به دنیا بیاد...من خیلی ترسو شدم ...دست خودم به هیچ عنوان نیست... الانم سر زا ...
مرسی فداتشم.کلا حاملگی پر از استرسه.انشا... نی نی سالم ونانازتون رو به زودی بغل میکنی همه عصه هات همراه اومدنش میرن