2777
2789
عنوان

زود جایگزین شدم

72 بازدید | 9 پست

باورم نمیشه اکسم تونست انقدر زود با بکی اوکی شه تازه الان استوری هم گذاشت که یکی را پیدا کردم که روحم او را دوست دارد. حالا با من که بود هیچی اصلا استوری نمیذاشت. جالبه خیلی هم اصرار داشت با هم باشیم و ازدواجی بود. تو تاپیک قبلی هام هست. خیلی حس بدی دست داد بهم با اینکه خب من خودم رابطه رو کات کردم خیلی نمیخواستمش ولی نمیدونم متوجه میشید یا نه اصلا بغض گلومو گرفته اشکام داره میریزه همینجور

انسان‌ها تنها به مهر از یکدیگر برترند.

عزیزم خیلی ناراحت کننده هست اما بدون اگر میخواست واقعا شما رو آنقدر سریع کسی رو پیدا نمی کرد اما حسم میگه برای اینکه شما رو بچزونه شاید این استوری رو گذاشته آخه میگید اهل استوری نبوده

خوشحال باش عزیزم که آدم بهتری قراره سر راه زندگیت قرار بگیره❤️

اگر میخواهی دستت در دست خدا قرار بگیرد، با دست دیگرت دست ناتوانی را بگیر🤍 برای شادی روح اموات بی وارث، بد وارث، کم وارث و امواتی که خودکشی کرده اند،کار نیک کوچکی فراموش نشود🤍 از لبخندی کوچک تا آب دادن به گلی پژمرده🤍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم خیلی ناراحت کننده هست اما بدون اگر میخواست واقعا شما رو آنقدر سریع کسی رو پیدا نمی کرد اما حسم ...

منم فکر کردم الکی میگه آرزوی خوشبختی کردم و گفتم آنفالو میکنم طرف ناراحت نشه اون متقابلا آرزوی خوشبختی کرد

خیلی جالبه اصلا بهش نمیومد پسر اینجوری ای باشه ...

خوشحال باش عزیزم که آدم بهتری قراره سر راه زندگیت قرار بگیره❤️

من خیلی شیفتهش نبودم و بعد کات جز چند روز خیلی گریه نکردم اما کلا دخترا میبینن حتی کسی که دوستش ندارن میرن تو رابطه خیلی ناراحت میشن منم الان تو اون موقعیتش

من خیلی شیفتهش نبودم و بعد کات جز چند روز خیلی گریه نکردم اما کلا دخترا میبینن حتی کسی که دوستش ندار ...

فقط میتونم بگم گذر زمان،گذر زمان انقدر همه چیز رو برات جا میندازه که حتی اگر این فرد بیاد التماس کنه به تو،قبول نخواهی کرد.منتظر گذر زمان باش🤍

اگر میخواهی دستت در دست خدا قرار بگیرد، با دست دیگرت دست ناتوانی را بگیر🤍 برای شادی روح اموات بی وارث، بد وارث، کم وارث و امواتی که خودکشی کرده اند،کار نیک کوچکی فراموش نشود🤍 از لبخندی کوچک تا آب دادن به گلی پژمرده🤍

منم فکر کردم الکی میگه آرزوی خوشبختی کردم و گفتم آنفالو میکنم طرف ناراحت نشه اون متقابلا آرزوی خوشبخ ...

یه چیز خواهرانه و واقعا دوستانه ، من خودم آدم احساسی هستم و بودم البته همه دخترا اینجورین ، با هر کسی وارد دوستی حتی اگر میگه ازدواج نشید من خیلیییی مورد ها دیدم و شنیدم که واقعا دخترا اذیت شدن تو این روابط پسرا خیلی کم آسیب می بینن

عزیزم خیلی ناراحت کننده هست اما بدون اگر میخواست واقعا شما رو آنقدر سریع کسی رو پیدا نمی کرد اما حسم ...

شاید باورت نشه ولی گفت الکی بود😐 حالا با خیال راحت میتونم به روزم ادامه بدم🤣

مرسی از مهربونیت خیلی آرومم کرد

قربونت عزیزم

شاد باشی همیشه❤️