2789
عنوان

لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 105 پست

لتروزول برای پلی کیستکه؟ من سه سال پیش پلی کیستیک بودم دکتر بهم قرص یاز داد برای  سه ماه 

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
شانس ندارم ک . مهمونیا مصادف میشه با روز تخمک گذاری. شبشم ک میایم خستههههه کی حال داره😏

من ک تصمیم دارم اینماه اقدامو زیاد تر کنم شاید بگیره خسته شدم دیکه 

ماه اول تا سوم فقط تو تخمو گذاری اقدام داشتم اونم از روی حدس 

بعدش دیدم کلا از بارداری خبری نیس تصمیم گرفتم اقدامو ببشترش کنم

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لتروزول برای پلی کیستکه؟ من سه سال پیش پلی کیستیک بودم دکتر بهم قرص یاز داد برای  سه ماه

شما چون همون موقع قصد بارداری نداشتی بهتون یاز دادن با یاز نمیشه بازدار شد و کیستو برطرف میکنه 

اما لتروزل واسه بهبود تخمک گذاری و رشد فولی واسه اونایی ک تنبلی دارن یا پلی کیستک 

عزیزم بنظرم بزار دکتر واست تجویز کنه با توجه به سایز فولیکولات دز دارو رو مشخص میکنه من ۵ ماه کلومی ...

پس من چرا نتیجه مداد 

منم 20 تا خوردم عین شما 😳😳😳😳

دیگه حفظ شدیم خودم بهتر از دکتر نسخه میپیچم 😢😢😢

اره منم این ماه علایم واضح داشتم 

خاااااااااانوووووووماااااا

من سونو که رفتم گفت تخمدانت  فولیکول های ریز داره یعنی ازاد نشدن 

خوندم که ترشح کشدار یعنی تخمک گذاری میخواد بشه.     یعنی این ماه من تخمک ازاد کردم یا فقط رشد کردن 

ببین استرومارین کمک ب ضخیم شدن دیواره ی رحم میکنه و برای. چسبیدن جنین ب دیواره رحم خیلی موثره

میخوام نخورم 

خیلی عوارض نوشته بودن براش ترسیدم 😨

از طرفی میترسم پری نامنظم بشه 😕

پس من چرا نتیجه مداد  منم 20 تا خوردم عین شما 😳😳😳😳 دیگه حفظ شدیم خودم بهتر از دکتر نسخه م ...

ماهای قبلشم دکتر بمن میگفت اینقد ک تو استرس دادی و همش تو فکرشی باردار نمیشی

این ماه ک دکترمو عوض کردم و فقط قرص داو کلا قید بارداری رو زدم اخه میگفتم با اون همه امپول نشد با قرص ک عمرا بشه و اصلا بهش فکر نکردم

تا روز موعدم دیدم بی بی مثبت شد

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
خاااااااااانوووووووماااااا من سونو که رفتم گفت تخمدانت  فولیکول های ریز داره یعنی ازاد نشدن&nb ...

منم فولی های ریز دازه تخمدانم 

اما نمیدونم دقیق ک چطور میشه 

بنظرم یکی از فولی های ریز رشد میکنه 

تخمک هم ازاد میشه 

اما سایز فولی بحدی کوچیکه ک قابلیت باروری نداره 

[QUOTE=59927372]ماهای قبلشم دکتر بمن میگفت اینقد ک تو استرس دادی و همش تو فکرشی باردار نمیشی این ماه ...

ممنون عزیزم

انشاالله دامن همه منتظرا سبزشه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
ماهای قبلشم دکتر بمن میگفت اینقد ک تو استرس دادی و همش تو فکرشی باردار نمیشی این ماه ک دکترمو عوض ک ...

خوشبحالت 

برای ماهم دعا کن 

استرس ک همیشه هست اصلا نمیتونم بهش فکر نکنم 

انشالله ک ماه بعد انتظار منم تموم بمشه و نی نی دار میشم