چه هاپسر من امسال رفت کلاس اول
روز اول ک معلمشون رو دیدم واقعا یه آقای سنگین باشخصیت ومحترمی بود وواقعا معلم خوبیم هست نوع درس دادن وهمه چی..
ایشون روزای اول تو جلسه از والدین خواست هرکسی میتونه درخت الفبا درست کنه واسه کلاس منم چون خب ب کاردستی خیلی علاقه دارم وتعریف از خود نباشه حرفه ای هستم قبول کردم ودرست کردم🙃خلاصه یروز بهم پیشنهاد داد همکاری کنم یروز ژله یروز فلان یروز ازش پرسیدم ۳۵ تا مادر دیگه هست اونام باید همکاری کنن که روک برگشت گف اونا یه تختشون کمه مثل شما نیستن
چن روز پیشم رفتم کارنامه پسرمو بگیرم تایم زنگ تفریح نمیزاشت بیام مدام میخاست حرف بزنه سوالات شخصی بپرسه آخر سر گفتم من همسرم بیرون منتظره باید برم ک گفت تند تند بیا خواهش میکنم میبینمت انرژی میگیرم منو میگی هنگ فقط نگاااه کردم وبدون خدافظی اومدم بیرون
حالا همش پیام میده سوالات شخصی از زندگیم همسرم حتی پسرمو خودش شخصا میاره دم خونه میرسونه درحالی ک بارها گفتم خودم میام دنبالش زحمت نکش ولی مث گاو میمونه حالیش نیس..تو جلسه ها مدام نگاهش سمت منه حس میکنم مادرای دیگه ام متوجه شدن..من با این آدم مزخرف وعوضی چیکار کنم حتی نمیتونم بلاک کن بخاطر پسرم وتکالیف😭😭