2777
2789

چه اثری مثلا؟ منظورت چیه؟

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت اینه روانشناسی بخونی دیگه خودتم حالت خوبه؟

راستش تراپیستم خودش میره پیش یه تراپیست دیگه 😂

با چشمهایش چیزهایی را دیده بود که آرزو می کرد ای کاش از بدو خلقتش چشم نداشت و یا کور می شد و این روزها را نمیدید!

از لحاظ شناخت شخصیت خودکشی که درسشو بخونه..چقدر میتونه شخصیتش فهمیده و اجتماعی بشه

به طور کلی دانشگاه رفتن حالا هر رشته و هر دانشگاهی باعث بالا رفتن سطح فرد میشه از لحاظ اجتماعی و آشنایی با اصول اولیه....

ولی رشته روانشناسی بخصوص اگه منظورته، توی دوره کارشناسی در اصل بیشتر با تاریخچه و اصول کلی کار روان آشنا میشی و برای حرفه ای شدن قطعا باید یادگیری آکادمیک رو ادامه داد.

بصورت کلی باعث رشد میشه چون انسان به جواب خیلی از چرایی هاش میرسه، اما اینم فرد به فرد متفاوته...

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
به طور کلی دانشگاه رفتن حالا هر رشته و هر دانشگاهی باعث بالا رفتن سطح فرد میشه از لحاظ اجتماعی و آشن ...

ممنون..حالا به نظرتون من زبان برم یا روانشناسی اگر قرار باشه خودم تغییر کنم قید درآمد و اینارم میزنم تا حالا آینده به درآمد برسم فرقی ندارن چون متاهلم خدارو شکر نیازی به شغل به زود ندارم ...اگر نه اقلا یه رشته آیی برم که حرفه آیی یاد بگیرم خودمم روانشناسی و دوستدارم چون کلاس زبان ۶ماه رفتم الان خسته شدم ازش دیگه دوستدارم بیشتر اطلاعات عمومی بالا بره تا یاد گرفتن زبان انگلیسی یا هر زبان دیگه آیی ..

منظورم اینه که تو زندگی خود آدم بازخورد داشته باشه

ممنون..حالا به نظرتون من زبان برم یا روانشناسی اگر قرار باشه خودم تغییر کنم قید درآمد و اینارم میزنم ...

ببین عزیزم بستگی به هدفت داره، با روانشناسی و زبان هم میشه استخدامی شرکت کرد و هم هر کدوم رو ادامه داد و جفتشون رشته های خوبی ان، زبان هم الان دیگه یکی از کارهایی که هر کسی حداقل بصورت متوسط باید بهش مسلط باشه...

چون داری نظر منو میپرسی و اگه من در شرایط تو بودم و دانشگاه رفتن و شغل داشتن برام الزامی نبود و میخواستم فقط کاری کنم که حالم بهتر شه و رو کیفیت زندگیم تاثیر بذاره احتمالا میرفتم دنبال فعالیت ها و کلاس هایی که دوسشون دارم و منو آدم شادی میکنه و شاد بودن بینهایت روی کیفیت زندگیت تاثیر میزاره، اگرم علاقه داری میتونی کارگاه های روانشناسی مرتبط با موضوعاتی که دوست داری شرکت کنی.

من راجب زبان اطلاعی ندارم اما روانشناسی خوندن لزوما آدم رو انسان بهتری نمیکنه، فقط در زمینه های مربوط بهش آگاه میکنه.