2821
2789
عنوان

اونجا🧸✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 209 پست
تعلیق میمششممم

پیوی بگوووو

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کجاییماهم دقیقا

کردستان...

شما کجایین؟

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

من در عمرم حتی ی روز روزه نگرفتم

وایییی🤣🤣🤣🤣

نه من کلاس سوم فاز ورم داشتخ بود میگرفتم

منم جشن تکلیفم نماز خوندم بعد از اون دیگه نخوندم شاید باورت نشه ولی بلد نیستم متاسفانههه🗿🤦♀️

شاید وجودم ب کسی آرامش نده ولی همین ک خیلیا حرصشون درمیاد بهم انگیزه میده😂😂

بچها شما تا بحال بتون حیانت شده؟🥲

نه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز