2777
2789
عنوان

حسرت وبی پولی

98 بازدید | 10 پست

امسال خیلی سخت گذشت بهمون بچه نداریم سال های دیگه هم همین بود ولی امسال بدتر سایه سوم گرونی خیلی اذیت میکنه شوهرم کارش به راه نبود باشه هم درحدبخور نمیر بخدا میوه فقط مهمون اومدنی مجبورمیخریم گوشت مرغ اجباری براخودمون نه خیلی خستم نه از سمت خانواده شوهرم حمایت میشیم نه خانواده خودم از طرفی بقیه پولشون روز به روز بیشتر میشه انگار از آسمون داره میباره زمیناشون خونه هامون میاره روش ما فقیر وفقیرتر کاش حداقل اگر گرونی بود اگر قحطی بود برا همه بود نه فاصله طبقاتی بیداد میکرد شما باشین افسرده نمیشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😭😭😭واقعا من نمی تونم ادامه بدم به این شرایط

خیلی سخت شد بخدا همش میگم کاش ازدواج نمیکردم همین که یه چیزی میخوری آنقدر قیمتش بالاس آدم نمیتونه با اشتیاق بخوره انگار کوفت میخوره

خودم همینطورم به شدت افسرده شدم از صبح هیچی نخوردم چون چیزی نبود که دوست داشته باشم بخورم

خدا بهمون رحم کنه البته اگر خدایی وجود داشته باشه اگر هست چرا این همه تبعیض چرا این همه فاصله واین همه بی عدالتی

خیلی سخت شد بخدا همش میگم کاش ازدواج نمیکردم همین که یه چیزی میخوری آنقدر قیمتش بالاس آدم نمیتونه با ...

دقیقا تاپیک م هم اینو گفتم والا اینترنت گرفتن هم سخت شده همه چی سخت شده

خدا بهمون رحم کنه البته اگر خدایی وجود داشته باشه اگر هست چرا این همه تبعیض چرا این همه فاصله واین ه ...

دقیقا حالا من خانواده م دارن نمیخرن حسرت یه سس یه پنیر پیتزا مونده دلم الان شله زرد هوس کردم زعفرون نداریم