2777
2789
عنوان

بی وجدان ها

77 بازدید | 3 پست

اگه تو این رنج بی تفاوتی ، سکوت کردی ، شاد شدی و اینطوری داری بی احترامی میکنی و میخندی به غم مردم محاله دست انتقام گیر طبیعت سیلی محکم رنج و به صورت خودت برنگردونه .

موندم شما تو چطور خانواده و سر چه سفره ای بزرگ شدید و امثال شماها ننگ نام انسانید.

زمین شما را در آغوش گرفت اما آسمان هنوز برایتان گریه می کند🖤مادر تو هنوز در بشقاب صبحانه اش نان می گذاری و شب ها پتو را تا زیر چانه خاطره بالا میکشی چه کسی باور می کند فرزندی که باید کوچه ها را نفس می کشید اکنون در عمق زمین به ریشه ها درس ایستادگی می دهد. مه_آدم_آرومیم

وقتی بزرگ این کشور میگه به درک واصل شدن چه انتظاری از بقیه متاسفم که اینچیزا براشون عادیه و خودشونو ...

امیدوارم خودشون به درک واصل بشن

زمین شما را در آغوش گرفت اما آسمان هنوز برایتان گریه می کند🖤مادر تو هنوز در بشقاب صبحانه اش نان می گذاری و شب ها پتو را تا زیر چانه خاطره بالا میکشی چه کسی باور می کند فرزندی که باید کوچه ها را نفس می کشید اکنون در عمق زمین به ریشه ها درس ایستادگی می دهد. مه_آدم_آرومیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی بزرگ این کشور میگه به درک واصل شدن چه انتظاری از بقیه متاسفم که اینچیزا براشون عادیه و خودشونو ...

عزیزم تو اون تایپک بودی؟اسم کاربریش رو یادته؟