2777
2789
عنوان

درد در هفته های ول بارداری

106 بازدید | 16 پست

خانوما من هفته دهمم واحساس میکنم هر از گاهی دردی مثل پریودی دارم البته شدید نیست اونایی که تجربه دارن جوابمو بدن این درد خطر ناک نیست؟

عادیه.😑

کلا هر مدلی بشی تو بارداری عادیه☹

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

منم هفته ۶ همینجوریم دور نافمم گاهی اوقات درد میگیره .کلا هر دردی که لحضه ای باشه خطرناک نیس

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای سوال منم هست منم 5هفته و 4 روزم دردای پریود مانند یه لحظه میگیره و میره

یا زیر دلم یه تیر دردناک میشکه

یا فقط تخمدانم یه تیر یه لحظه ایی میکشه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

مثلن من روزی  دو سه بار اینجوری میشم

شما روزی چند باره؟

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
منم هفته ۶ همینجوریم دور نافمم گاهی اوقات درد میگیره .کلا هر دردی که لحضه ای باشه خطرناک نیس

قلبش تشکیل شد؟

قلبش تشکیل شد؟

هفته هفت دکتر برام سونو نوشته عزیزم 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
هفته هفت دکتر برام سونو نوشته عزیزم 

ینی درست یک هفته دیگه؟

وقتی هفت هفته تموم شد میری؟

دکتر برا منم هفته هفت نوشته اما میترسم زود باشه

ازمایش 5گانه برات نوشتن؟

ینی درست یک هفته دیگه؟ وقتی هفت هفته تموم شد میری؟ دکتر برا منم هفته هفت نوشته اما میترسم زود باشه ...

اره گلم ۷ هفته ۳ روز میرم سونو.قلب هفته ۶ با سونو دیده میشه نگران نباش .ازمایش ۵ گانه باید ۱۵ تیر بدم الان خیلی زوده

اره گلم ۷ هفته ۳ روز میرم سونو.قلب هفته ۶ با سونو دیده میشه نگران نباش .ازمایش ۵ گانه باید ۱۵ تیر بد ...

انشالله واسه جفتمون تشکیل بشه❤

انشالله واسه جفتمون تشکیل بشه❤

الهی آمین .ازمایش خون دادی بتات چندبود؟؟؟

الهی آمین .ازمایش خون دادی بتات چندبود؟؟؟

ازمایش ندادم

مستقیم رفتم دکتر سونو کرد

ازمایش ندادم مستقیم رفتم دکتر سونو کرد

چرا انقد زود سونو رفتی عزیزم 

چرا انقد زود سونو رفتی عزیزم 

رفتم دکتر که امپول پروژسترون بگیرم بخاطر سقط هایی که قبلن کردم گف بیا سونو کنم

2790
2778
2791
2779
2792