2777
2789
عنوان

جاریم رو مخمه

171 بازدید | 7 پست

خونه مادرشوهرم بودیم شوهرم یه پرتقال واسم پوست کند گذاشت تو بشقابم بعد هی میگفت بخور بخور منم میگفتم باشه میخورم حالا

بعد جاریم قیافشو یه حالت چندشی جمع کرد گفت: وایییی چه لوس، برادرشوهرم ( شوهر خودش نه) گفت زن داداش اخ و پیف نداره تازه عروس دومادن دیگه

گفت والا ما هم تازه عروس دوماد بودیم این کارهارو نمی کردیم شوهرش بهش گفت : حالا عزیزم الان وقت این حرفا نیست گفت باشه عزیزم من که چیزی نگفتمخیلی رو مخمه دلم میخواد بزنم نصفش کنم از وسط زنیکه حسود

ʟɪᴠᴇ ʙʏ ʏᴏᴜʀ ᴏᴡɴ ʟᴀᴡ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

احتمالا واسه اون هم متقابل هست

ولی طبیعیه اکثر جاری ها حوصله هم رو ندارن و این هم بنظر من باز به مادرشوهره مربوط میشه

مادر شوهری دیدم که تک به تک پشت عروسا با حرفاش کاری میکرد حس حسادتشونو نسبت به هم زیاد کنه پیش یکی از عروس ها شنیدم میگفت آره فلانی ( جاریش) فلان قدر حقوق میگیرن فلان کارو میکنه ، بهش زنگ زدم کلی حرف زدیم ، هیچی نشده یجور مامان بابا صدا میکنه که نگو

خلاصه بااین حرف ها نسبت به هم دیگه حساس شون میکرد

آدم پستیه کلا

حالا بگذریم 😅 کلا منظورم این بود تو این بازی ها باید سعی کرد نیفتاد

صبور باش اتفاقات خوب نیاز به زمان دارند 💫✨