2777
2789
عنوان

پریود و روزه

214 بازدید | 17 پست

من بعد از اذان ظهر پریود شدم الان مامانم میگه نمیتونی غذا بخورید ولی من جایی ندیدم همچین حکمی باشه آیا اگه بعد از اذان ظهر پریود شم میتونم بخورم یا باید صبر کنم تا افطار؟

زندگانی نیست، تمرین فراوان مردن است.

حتی اگر ۵ دقیقه به اذان مغرب پریود بشی روزت باطله و میتونی بخوری

خدایا نور رو برگردون ، رها شه مادرم ایران..🕊و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی عزیزم باز کن روزتو دیگه ادامه دادنش معنایی نداره

منم همینو میگم بهش میگم وقتی باطل شده دیگه چیو نگه دارممیگه نه نباید بخوری😑😂

روزه قبول نیس دیگه من یه سال ده دقیقه به اذان مغرب پریود شدم گفتن روزه باطله

اره ولی میگه نه باید حرمت روزه نگه داشته بشه اگه بخوری بعد اذان ظهر گناه شده😑 اصلا شاخ در میارم از این حرف😂

سلام عزیزم

روزتون باطله، بخورید

مادرتون گشنگی اضافی میدن بهتون😅

سوالات شرعیتون رو از ۰۹۶۴۰۰ هم میتونید بپرسید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سلام عزیزمروزتون باطله، بخوریدمادرتون گشنگی اضافی میدن بهتون😅سوالات شرعیتون رو از ۰۹۶۴۰۰ هم میتونید ...

بله ممنونم ازتون مامانم عادت داده همه چیز و سخت بگیره😑😂

بستگی دار بعضیا میگن بعد اذان ظهر بعیا مبگن بعد غروب بعضی میگن کلا باطله

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

نمیدونم

خیلی حالم بده به خودکشی فکر میکنم تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل از جراحی فک با بهترین کیفیت و کمترین هزینه کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنه و توهین نکنه و آبرو و حیثیتمون نبره وشر و حیله برامون درست نکنه و خسیس نباشه برامون و انشالله پدرم همین امشب بره سرکار شغلی مثل نگهبانی و تایمش خیلی بالا باشه و پدرم هیچ وقت بیکار و خونه نشین نشه 🥹😭

تو رو خدا دعا کن انشالله دیگه تپق نزنم و زبونم موقع حرف زدن نگیره و انشالله هیچ وقت دهنم و زیر بغلم بوی بد نده خیلی رفتم دکتر و رعایت می کنم خوب نمیشم😭