2777
2789
عنوان

بازم شوهر 😥😥😥😥😩😩😡👽

647 بازدید | 88 پست

سلام خانوما

شوهر من ی مدت از ماهو خیلی عالی میشه ی مدتی رو پر توقع و شلخته 

مثلا صبحا ک واسش صبحونه آماده میکنم میگه چاییمم شیرین کن😠(کارش سخته روزایی ک میره سرکار و نمیتونه روزه بگیره سختشه)

ولی خب من نمیکنم میترسم پر توقع تر بشه چون همینجوریشم هست 

یا مثلا یکی از مبلای تک نفرمون هست هر وقت از بیرون میاد لباساشو میزاره رو اون هزار بازم بهش گفتم ولی از تنبلی نمیزاره تو اتاق 

منم جدیدا اعصابم دیگ جواب نمیده همش قیافم میره تو هم یا سعی میکنم زیاد پیشش نباشم نبینمش تا کمتر حرص بخورم 

میتونه خوب تر باشه ها ولی تلاش نمیکنه یا همش توقع داره من هیچی نگم منم ی موقع هایی دیگ مغزم جواب نمیده واسش کم نمیزارم 

سر این قضایا سرد میشیم باهم شب پشت به پشت میخوابیم از لج هم حالا اون منتظره من بغلش کنم و من برعکس منتظر اونم تا صبحم از غرور اضافی هیچکدوم سمت اون یکی نمیریم یا همش کارایی ک لج همو درمیاریم انجام میدیم 

نگید بچه بازیه و از این حرفا چون واقعا وقتی تو شرایط قرار بگیرید دیگ اعصابتون نمیکشه 

یا همش کارای خونه و جمع کردن شلوار آقا هم با منه خرس گنده خجالت نمیکشه 

کسی هست مث من باشه شرایطش چه عکس العملی نشون میدید ؟؟؟

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال زندگی جنگ نیستش که عزیزم زندگیو سختش نکن اسونش بگیر😉

اخه خانومی بحث الان نیست ک میترسم موقعی ک بچه آوردم مسعولیت قبول نکنه یا ی موقع ک منم خسته و داغون بودم کمکم نکنه بدتر کارمم بیشتر کنه اخه آخه چه وضعیه 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

منم همیشه لباسای شوهرمو جمع میکنم ولی عصبانی نمیشم چون از یه طرف دیگه هم اون بیشتر مواقع هوای منو داره این چیزایی که تو گفتی برای اکثر مردا عادیه الکی خودتو اذیت نکن 

خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار  برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو 

آدم ها رو باید با بخشی از خصلت های ذاتیشون پذیرفت. همسر منم نامنظمه ولی من میگم خب 100 تا حصلت خوب دیگه داره. خب بنده خدا از سر کار میاد دیگه حال نداره دیگه. شما درک کن

عزیز دلم کوتاه بیا. آدم 100 درصد که نداریم. اینجوری پیش بری کم کم کاملا از هم دور میشین

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

من یه چند دقیقه غر می زنم اگه جمع نکرد بازم موقع جمع کردن لباساش غر میزنم بعدم یا اون میاد سمتم برای شوخی یا من میرم پیشش کلا برای باهم بودن من و تو نداریم 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

عزیزم منم شوهرم همینه

سبد گرفتم جورابای تمیز و کثیفش جدا باشه آخرش همه رو میریزه گوشه اتاق تمیز و کثیف

برا لباس چرکاش سبد جدا گذاشتم بازم.....

کمدش هم که همییییشه یا نامرتبه یا کلا لباس ریخته س بیرون

روانم رو داغون میکنه

منم مثل خودت سر سنگین میشم بعد طلبکار هم هست که چی شده؟!!اصلا نمیتونم باش خوب باشم وقتی نامرتبی میکنه

من مغزم به هم میریزه با آشفتگی اینم همش میگه چیزی نشده که!.!!مگه چیه!!!

منم همین مشکلو دارم اوایل خیلی عصبی میشدم و لج میکردم ولی کم کم قبول کردم و سعی کردم یه جور دیگه به قضیه نگاه کنم الان راحت تر شدم کاراشو انجام میدم ولی در عوض ازش کلی کار میکشم البته فقط جمعه ها که خونس