2777
2789
عنوان

آگاهی و حکمت

53 بازدید | 13 پست

پل سارتر یکی از فلاسفه ی مشهور قرن بیستم گفت

گاهی باید دور خودت دیوار تنهایی بکشی نه برای دور ماندن از دیگران برای اینکه ببینی چه کسی برای دیدنت دیوار را خراب می کند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه همیشه میترسم از دستش بدم انشالله سایه اش کم نشه

ان شالله سایش بالا سرت ولی این حد وابستگی اصلا خوب و منطقی نیست بعد صد و بیس سالش می تونی خودتو جم کنی ؟؟؟

خلوت داشتن خوبه عالیه چون هر کسی در طلب کردن حکمت و حال خوب به جایی رسیده از خلوت داشتن رسیده اما تنهایی اصلا خوب نیست و جز افسردگی و انفعال ماحصلی نخواهد داشت

ان شالله سایش بالا سرت ولی این حد وابستگی اصلا خوب و منطقی نیست بعد صد و بیس سالش می تونی خودتو جم ...

نه بعد از ۱۲۰ سال اگر چیزی بشه میتونم خودم جمع کنم

چون تا حالا خیلی چیزارو از دست خوب بلدم کنار اومدن

حتی به تازگی سه ماهی میشه به خدا خیلی نزدیک تر شدم

نه بعد از ۱۲۰ سال اگر چیزی بشه میتونم خودم جمع کنم چون تا حالا خیلی چیزارو از دست خوب بلدم کنار اومد ...

اینی که میگم خودم سالها پیش گذروندم و تاوانشم دادم و اتفاقا چن روز پیش لابه لای صحبت با یه عزیز دیگه ای توی همین سایت گوشزد کردم بهش که هیچ وقت نباید توی زندگی جاده خاکی بزنیم و بابت تجربه ای تلخ درها رو به روی خودمون ببندیم اگر قوی نباشیم اگر اون بینش و جسارت لازمو نداشته باشیم برای شروع دوباره برای فرصت دادن به تقدیرمون بابت رقم زدن موقعیتهای جدید آدمای جدید و حال و احوال جدید خروجیمون اصلا ایده ال نیست راحت بگم بیهودس نگاه کردنمون به تیک تاک ساعت زندگی یعنی ماجراجویی های بی پایان

بله درسته ! ولی آدم میره از کسی حال و احوالی میپرسه ! طرف برداشت بد میکنه خودش رو میگیره یا یه کارها ...

چه عقاب پرواز کند چه حشره ای بی مقدار

آسمان همیشه آسمان است

تو آسمان باش

چه نهنگ شنا کند چه پلانگتونی نحیف

دریا همیشه دریاست

تو دریا باش