2777
2789
عنوان

حدیث مهدوی✨

48 بازدید | 2 پست

❤️ امام صادق علیه السلام از رسول اکرم صلی الله علیه و آله نقل می فرماید:

✨ مهدی از فرزندان من است. نامش نام من و کنیه اش کنیهی من؛ صورت و سیرتش از همه به من شبیه تر است. غیبت او حیرتی دارد که بسیاری از فرقه ها لغزش پیدا می کنند. سپس همچون ستاره ی درخشانی طلوع می کند و زمین را پر از عدل و داد خواهد کرد، چنانکه پر از ظلم و ستم شده است.

📚 کمال الدین و تمام النعمة، ج۱، ص۴۰۳

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها✨

🇮🇷🇮🇷 لبیک یا خامنه ای🇮🇷🇮🇷 جانم فدای رهبری که چونان کوه استوار، در برابر پلیدی و مکر دشمنان اسلام و ایران اسلامی ایستاده است🇮🇷 ایستاده در طرف درست تاریخ🇮🇷🇮🇷🇮🇷 مرگ بر آمریکا و اسرائیل جنایتکار و تمام طرفداران آنها.. صهیونیزم جهانی نه تنها دشمن اسلام بلکه دشمن بشریت است

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها

🇮🇷🇮🇷 لبیک یا خامنه ای🇮🇷🇮🇷 جانم فدای رهبری که چونان کوه استوار، در برابر پلیدی و مکر دشمنان اسلام و ایران اسلامی ایستاده است🇮🇷 ایستاده در طرف درست تاریخ🇮🇷🇮🇷🇮🇷 مرگ بر آمریکا و اسرائیل جنایتکار و تمام طرفداران آنها.. صهیونیزم جهانی نه تنها دشمن اسلام بلکه دشمن بشریت است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.