2777
2789
عنوان

بدرود

107 بازدید | 8 پست

بعد اون قطعی اینترنت و اینا، اتفاقی گذرم افتاد این جا.

همون یکی دو شب اول با خودم گفتم پسر بیا جمع کنیم بریم ما رو به چه این جا آخه.

بعد یه سری تاپیک دیدم دارن فحش میدن به مردا که شما این جا چیکار میکنید و.....

منم که ذاتاً آدم لجبازیم؛ گفتم حالا که اینجوری شد میمونم همین جا تکونم نمیخورم😂

راستش یه دلیل دیگشم این بود که من کلاً داستان زندگی آدما برام جذاب، این که هر تاپیکی که باز میکردم با یه داستان و دغدغه جدید که واقعی هم بود رو به رو میشدم برام جالب بود.

تو مدتی که این جا بودم؛ سعی کردم تا جایی که از دستم بر میاد واقعاً با نظرام یه گره کوچیکی رو از زندگی کسی باز کنم.

نمیدونم چقدر موفق بودم، ولی امیدوارم حداقل باعث رنجش و دلشکستگی کسی نشده باشم، که اگر شدم، واقعاً ناخواسته بوده و امیدوارم ببخشید.

مزاحمت و درخواست دوستی و این چیزا هم برای کسی نداشتم، آخه اصلاً از اولم هدفم از اومدن این جا دوستی و آشنایی با کسی نبود.

البته من حرف هیج کس برام مهم نیست، اگه از کسی خوشم میومد و دلم میخواست باهاش آشنا بشم حتماً بهش پیشنهاد میدادم و محترمانه حرفمو میزدم.😃

تو این مدت از خیلیاتون یه چیزایی هم یاد گرفتم، دیدن دنیای خانوما و جنس دغدغه هاشون و غم هاشون اونم اینقدر نزدیک، تجربه خوبی بود برام، و بابتش ممنونم.

یه سری روزا واقعاً از ته قلبم ناراحت شدم، برای خانومایی که مجبور بودن اون حجم از خشونت و توهین و تحقیر رو تحمل کنن ولی چون خانوادشون حمایتشون نمیکردن و خودشونم مستقل نبودن و بچه هم داشتن، دیگه نه راه پس داشتن و نه راه پیش.

گرفتار شده بودن و هر خیانت و خشونت و تحقیری رو باید تحمل میکردن.

تو تمام این مدت هیچ زنی رو ندیدم که بعد از خیانت دیگه به صورت عادی و مثل قبل عاشق شوهرش بوده باشه و به زندگی ادامه داده باشه؛ انگار بعد خیانت یه چیزی این وسط خراب شده که با هیچ وصله پینه ای نمیشه مثل روز اولش کرد.

یا اکثر خانوما بعد از اولین تجربه خشونت، انگار یه چیزی ته دلشون شکسته بود که تا سال ها دیگه درست نمیشد.

یا یه سری حرفای سنگینی که بعضی از ما میزنیم و ساده از کنارش رد میشیم و فکر میکنیم تموم شد و رفت، تا مدت ها یه گوشه از ذهن طرف مونده بود و باعث آزارش شده بود.

کاش ما آدما یکم قدر زندگیامونو بیشتر میدونستیم.

کاش به جای این همه زخم و حال بد و سیاست بازی، کنار هم بودن و عشق و محبت دادن بهم دیگه رو بیشتر تمرین میکردیم.

یه جاهایی با فحشایی که به شوهراتون میدادین یه دل سیر میخندیدم و میگفتم نکنه فردا که منم ازدواج کردم تا یکم دعوامون شد طرف بشینه تو دلش اینجوری فحش و نفرینمون کنه!

خلاصه، برای من حضور در این سایت تجربه جالب و مفیدی بود.

امروز آخرین روزی که اینجام.

دیگه احساس میکنم واقعاً وقت رفتن، هم سرم خیلی داره شلوغ میشه، هم هر چیزی که باید برمیداشتم و برداشتم و بیشتر موندنم دیگه وقت تلف کردن.

برای همه بهترین ها رو آرزو میکنم.

بدرود.....!

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

از ۴۰۳ اینجاییقطعی اینترنت جیه؟

۴۰۳ عضو شدم ولی یه روزم نموندم، یعنی الکی فقط اکانت ساختم.

یک ماهه که اومدم تو سایت.

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمونه واقعی یک مرد

ای بابا😂😅

محبت داری🙏

چند سالته؟

۲۴ سال.

موفق باشی🙃

همچنین(: