2777
2789
اره خیلی .

من برای بچه هام شلوار لی خریدم نیم بگ تمام نگین دو تاش شد سه تومن.. دو تا هم بلوز دورس گرفتم اونام سه و خورده ای شد.. تو خونه ای هم برای کوچیکه دستی یه تومن برای بزرگه یک و نیم ، دو تومن بود.. البته من جنس خوب میخرم تهرانم هستیم خریدام با جمهوریه یا چیتگر

برای سلامتی مادرم به صلوات بفرستید ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مانتو های جدید به دلم نمیشینه اون چیزی که میخوان نیستتتت

اوفف دقیقا منم بعد 1 و نیم ساعت گشتن و دویدن همین به دلم نشست همه گرون و بی کیفیت بودن

زندگی ازم یه آدم قوی ساخت 🖤🌚

شوهرم دوماهه کلا کارش تعطیله برادرم پدرم شوهر خواهرم و...هم همینطور داریم از پس انداز میخوریم خب شماها میخوایت خرید کنید برید بکنید دیگه چه کار دارید دیگران خریدن یا نه

من برای بچه هام شلوار لی خریدم نیم بگ تمام نگین دو تاش شد سه تومن.. دو تا هم بلوز دورس گرفتم اونام س ...

اره اون سمتا گرونه.من چون پسزم توی سن رشده سریع کوتاه وکوچیکمیشه خیلی گرون نمیخرم.بخوام بعدا بندازم بره حرص میخورم

متنوع جنس معمولی میخرم.اما بعضی وقتاهم جنس خوب میخرم پارسال دوتاتیشرت یه شلوار جین ۳ونیم ۴ تومن شد .اما زیادگرون نمیخرم اتفاقا جنسای بدی ام نیستن

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
شوهرم دوماهه کلا کارش تعطیله برادرم پدرم شوهر خواهرم و...هم همینطور داریم از پس انداز میخوریم خب شما ...

عزیزم من توی مدل ها مونده بودم که چی بخرم گفتم شایدم نخرم خواستم ببینم بقیه هم همینطورن یا نه

هم جنس هم اینکه تنوع زیاده همه مدلا از ۱ سال شروع میشه تا ۶۰ سال😑حالا امسالم هرجا میری نگین دار مده ...

دخترای من همه چیزشونو نگین دار برداشتن😂😂😂😂😂

برای سلامتی مادرم به صلوات بفرستید ♥️