2777
2789
عنوان

تازه عقد کردم

172 بازدید | 9 پست

6 ماهی میشه عقد کردم و همه چی خیلی خوبه،،حرفاش هم خیلی خوبه

ولی اشتیاق تازه عقدی هارو نداره شوهرم

حدود 32 سالشه،،مثل اونا که از سره کار میان سریع میان همسرشون و ببینن و دلشون تنگ میشه نیست،،با برنامه میاد منو ببینه،،روزایی که خسته است که میگه خستم و نمیام و الان هم که من 2 روزه هی میگم شام بیا خونمون میگه خستم و نمیام و بعد میفهمم مسجد و بیرون بوده

وقت برام میزاره هااا ولی بیشتر من دارم ملاقات و فراهم میکنم و حس اینو بهم دست داده اشتیاقی نداره،،هروقت نیاز جنسی باشه خودش رغبت میکنه میاد سمتم واگرنه شرایط عادی نمیاد مثلا یک ساعت منو ببینه و بگه دلم تنگ شده

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اسی عزیزم این موارد کاملا عادیه پسر بالای ۳۰ همینطوریه

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

زندگی واقعی فکر کنم همین باشه

اون چیزی که اینستا از نامزدی و دوران عقد نشون میده کاملا فرق داره با زندگی های ما🙁

سورپرایزهای ناگهانی، بیرون رفتن های مکرر، هدیه های انچنانی ولنتاین و شب یلدا و وووو

اجازه بدید قانع نشم😕🤨                                                                                                                                                                                                                           شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪