2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عید هیچ جا نمیرم جدی اشتباه نکردم ینی ؟بعد چرا میگی جالب نی اب کرفس میخوام ی عالم بخورم ورم برم

اخه اطرافم دیدم تا صورت به خودش بیاد طول میکشه.منم بینیم فرمش بده از بیهوشی میترسم.پول عمل چنده؟

فک نکنم تاثیر آنچنانی داشته باشهتا عیدم کبودیت رفع میشه اما بینیت چسب داره دیگه و ورم داری همچنان

اه گفتم بذارم اسفند تو عید استراحت کنم

چون شاغلم کارمم خیلی انرژی بره

کار درستی کردم؟

شما عمل کردی ؟

با استرس روزای قبل عمل چ کنم

اه گفتم بذارم اسفند تو عید استراحت کنم چون شاغلم کارمم خیلی انرژی بره کار درستی کردم؟شما عمل کردی ؟ب ...

اگر شاغلین و فقط ایام عید رو تعطیل هستین منطقی بوده نهایت امسال عید دیدنی نمیرید شما

استرس داشتن طبیعیه

اینو در نظر داشته باش نتیجه عمل قرار نیست دقیقا عین مدلی بشه که میخوای بستگی به جنس بینی سبک جراحی دکتر و متناسب با چهره شما و استاندارد های زیبایی باشه با این تصور جراحی کنین که هرچی باشه بهتر از قبلش خواهد بود

اگر شاغلین و فقط ایام عید رو تعطیل هستین منطقی بوده نهایت امسال عید دیدنی نمیرید شمااسترس داشتن طبیع ...

میدونی

من خیلی مطبا رفتم مثلا دکتر معروفا

بعد بینی تخریب کج مشکل تنفسی عفونت اینا دیدم چشمم ترسیده تو مطب این دکتره که وقت گرفتم ولی الحمدالله ندیدم برا همینم نوبت گرفتم

میدونی چشمم ترسیده ۳ ساله میخوام عمل کنم برا این عمل نمیکردم

منم دیدگاهم مث شماس که تهش ازینی ک هستم بهتر بشم افتادگی و قوز دارم

میدونی من خیلی مطبا رفتم مثلا دکتر معروفا بعد بینی تخریب کج مشکل تنفسی عفونت اینا دیدم چشمم ترسیده ت ...

نه من دیدگاهم این نبود و خیلی اذیت شدم چون بینی خودم نقصی نداشت و صرفا چون یکبار شکست و یکم برجستگی ایجاد شد مجبور به جراحی شدم در کنارش زیبایی هم انجام دادم بشدت وسواسیت داشتم بینیم از نظر بقیه فوق العاده بود طبیعی و زیبا خودم خوشم نمیومد

خوبه که انقدر رو انتخاب دکترت حساس بودی مطمئن باش نتیجه دلخواهتو میگیری و خیلی زیباتر میشی

نه من دیدگاهم این نبود و خیلی اذیت شدم چون بینی خودم نقصی نداشت و صرفا چون یکبار شکست و یکم برجستگی ...

وای خدا کنه

واقعا بینیم زیباییمو گرفته

ببین ی چیزی ی دوستم هس خیلی چس کلاسه الان بفهمه من با دکتر غیر معروف عمل کردم اگر خدای نکرده بد شم هی سرزنش میکنه و میره خودش عنل میکنه با دکتر بالاشهر و معروف میزنه تو سر من

چرا این فکر تو ذهنمه

من نمیگم بهترین دکتر تهرانو انتخاب کردم ولی کلا هر دکتری بری ریسکه دگ سعی کردم ی نفر کم ریسک و کسی ک اطرافیانم زیاد عمل کردن باش برم وگرنه دکترای معروف منم وول رفتم سمتشون