2777
2789
عنوان

جاریمو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 20 پست
من یبار افتاده بودم ولی چیزی نگرفتن ازم فک نمیکنم پول بگیرن مگر اینکه قانون جدیدی باشه

منکه ندیدم همچین قانونی راستش ولی مدیرمون یه ادم کثافتیه از هرراهیی فقط میخواد پول دربیاره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مدرسه ها همیشه حرام میخورن..خب بگید صد زیاده نمیتونیم بعدم بگید چرا باید پرداخت کنیم تبصره ای چیزی ا ...

برم از اموزش و پرورش برگه ای چیزی بگیرم ببرم بنظرتون مدیر میتونه بازم مخالفت کنه؟

برم از اموزش و پرورش برگه ای چیزی بگیرم ببرم بنظرتون مدیر میتونه بازم مخالفت کنه؟

البته من جای مادرت بودم الان یه نیشگون ازت میگرفتم میگفتم بجای اینا بشین درستو بخون ...دیگه خواستن دیگه همینن ...سال بعد بشین بخون دختر همینارم خوب بخون که نیفتی...نهایت مادر پدرت برن صحبت کنن تو غصه نخور میخواستن یه شرایطی فراهم کنن که خوب بخونی درس یکم ارامش برقرار خونه ...تو خودتو قاطی نکن بذار بدن بگو مدرسه خواسته درستو بشین بخون قشنگ من

شاد و سلامت باشید 💐

البته من جای مادرت بودم الان یه نیشگون ازت میگرفتم میگفتم بجای اینا بشین درستو بخون ...دیگه خواستن د ...

اصلا مسئله شرایط و فراهم کردن محیط مناسبو اینا نیست رشته ای که میخواستم نرفتم ینی با راهنمایی غلط اومدم این رشته سال اخرمه به حدی متنفرم از رشته که از مهر تا الان شاید روهم یماه نشه که رفتم مدرسرو امتحانای دی ماه هم که فقط دوتاشو رفتم چون درسامون پودمانیه اون پودمانیارو افتادم چون شرکت نکردم وگرنه امتحانای خردادو میرم نمیزارم بمونن شهریور

شهریور فقط میخوام پودمانیارو که افتادم بدم برا همون سوال کردم