2777
2789
عنوان

عمل بینی

79 بازدید | 16 پست

ی هفتس عمل کردم دارم داغون میشم طاق باز میخابم اصن نمیتونم نمیشم شرمو صاف نکه دارم بدنمو بچرخونم یا پاهامو تکون بدم باید حتما پاها دراز باشه

گچمو برداشتم میتونم دیگه اروم به پهلو بخابم

میتونی ولی مراعات کن

تا یک ماه طاق باز می خوابیدم

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حس بویایی کار میکنه ؟ منظورم روزای اولیه هست یا با دهن باید نفس کشید ؟مثلاً یکی بگوزه متوجه میشی

نه متوجه نمیشم😂

من تامپونمو برداشتم اما هنوز با دهن نفس میکشم بینیم کیپه خیلی کم پیش میاد باز شه دماغم

خیلی سخته واقعا تو این ی هفته روزی چهار ساعتم نخابیدم زیر چشام گود شده فقط بخاطر بی خوابی

عیب نداره اولش سخته

یک ماه مراعات کن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

فک کنم اگه ی ماه نخابم کلن دیگه از کار میوفتم😂

عادت میکنی

اوایل سخته به پشت بخوابی

نه نیوفتاد ۶ ماه

عزیزم ی چن تا سوالم دارم

من دو تا اسپری میزنم داخل دماغم بعد اب دهنمو قورت میدادم یکم خون هی رو زبونم بود الان تازه یه لخته خون از دهنم در اومد اشکال نداره ی وقت چیزی نشه؟

ی سوال دیگم دارم فرق گچ و اسپلینت چیه من الان گچ ندارم اسپلینت رو دماغمه نمیدونم فردا قبلش برم حموم اصن نمیدونم چیکار کنم راستش میشه خصوصی عکس بفرستم راهنمایییم کنی