2777
2789
عنوان

اثرات کودکی

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 33 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راستش در حال حاضر توانایی روانشناس رو ندارم

من خودم روانشناسی میخونم و متوجه میشم یک روان درمانگر خوب چقدر موثر و رضایت دهنده ست به محض اینکه تونستی برو حتما

الان سعی کن نوشیدنی های آرامبخش مخصوصا قبل خواب بخوری مثلا ترکیب اسطوخودوس و گلاب اینش بح حساسیت هات بستگی داره

نفس عمیق بکش طوری که با دم به جای قفسه سینه شکمت بالا پایین بشه توی روز زیاد انجامش بده

خوابت رو منظم کن و تا دیر وقت بیدار نمون حتما شب بخواب

یک کاغذ بردار هر کلمه ای میاد به ذهنت بنویس اگه کلمه های منفی بود بریزش دور علمی نیست ولی خودم جواب گرفتم

سعی کن هر کلمه ای میاد به ذهنت تو خلوتت بلند بگی پست سرهم

اهنگ و موسیقی و فیلم ترسناک و غمگین نبین و گوش نده

از اخبار و سیاست تا حد زیادی دوری کن

عبادت موثره و توکل کردن

از ادمها و روابط سمی پرهیز کن

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
من خودم روانشناسی میخونم و متوجه میشم یک روان درمانگر خوب چقدر موثر و رضایت دهنده ست به محض اینکه ت ...

برای اینکه ادم به گذشته فکر نکنه هم پیشنهادی دارید؟

برای اینکه ادم به گذشته فکر نکنه هم پیشنهادی دارید؟

اینکه ادم به گذشته فکر میکنه دلیلش اینه هنوز نتونسته باهاش کنار بیاد درسته که اون اتفاقات طی شدن ولی سپری شدن زمان بدون حل شدن اون مشکلا باعث میشه یکسری گره توی ذهن ایجاد بشه که بشه همین حال الان شما

من خیلی وقت نیست توی این زمینه تحصیل میکنم ولی خب میدونم فرد ماهر میتونه ناخودآگاهتون رو تخلیه کنه حتی شده با هیپنوتیزم

ولی اگر هدف شما فکر نکردنه باید فعالیت های جسمی زیاد داشته باشید و برای خودتون هدف های مختلف کوتاه و بلند مدت بزارید ورزش کنید و درکل جو شاد و فعالیت جسمی باعث کمتر فکر کردن میشه

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

کلا من که همیشه اون اتفاقاتی که برام افتاده رو شبا یادم میاد غصه میخورم حتی گریه هم میکنم

اطرافیانم یعنی فامیلا چون بچگی اکثرا باهاشون بودم خیلی تحقیرم میکردن خیلی اذیتم میکردن

مثلا میرفتم خونشون منو مینداختن بیرون چون دوست نداشتم برم خونه

بخاطر اینکه اذیت میشدم مجبور بودم همینجور تو کوچه و خیابون ول باشم حتی میرفتم تو جوب بازی میکردم 🤢

یا یه بار بابامو دیدم زنارو با ماشینش جا به جا میکرد

رفتم به مامانم گفتم بابام اومد

منو کتک زد انداخت بیرون جلو مردم سنمم کم نبود

یا تهمت های که ناروا بهم زدن 😭

الان زندگیم از همشون بهتره خیلی راضیم اما متاسفانه گذشته آزارم میده اونم خیلی زیاد

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

من انگلیسیم قویه مشکلی نیست

مشکلتون در چه زمینه ای هست؟

این کتاب در مورد تروماهای مختلف هست نه تروما در زمینه خاصی:

The Adverse Childhood Experiences Recovery Workbook: Heal the Hidden Wounds from Childhood Affecting Your Adult Mental and Physical Health

این یکی بیشتر کودکی که مورد سو استفاده جنسی قرار گرفته

Nadine Burke Harris
Deepest Well: Healing the Long-Term Effects of Childhood Trauma and Adversity

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
کلا من که همیشه اون اتفاقاتی که برام افتاده رو شبا یادم میاد غصه میخورم حتی گریه هم میکنماطرافیانم ی ...

این چیزارو غیر از اینکه بمیرم تا یادم بره 😐

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

عزیزی یکم مشکلات زیاده آزار و اذیت بی توجهی جامعه گریز بودن

ببین ماها هممون میتونیم تمرین کنیم تا از چیزی که نمیخوایم باشیم فاصله بگیریم.کاری که هرروز آدما میکنن.مثل یه بازیگری که اون نقشی که دلش میخواد رو بازی میکنه . روانشناسی زرد ازت میخواد توی اتفاقات کودکیت غرق بشی و هی بزرگترشون کنی و خودتو ناتوان تر بشناسی . درحالیکه روانشناسی علمیه که باید قوی ترت کنه.

کلا من که همیشه اون اتفاقاتی که برام افتاده رو شبا یادم میاد غصه میخورم حتی گریه هم میکنماطرافیانم ی ...

امیدوارم زندگیت همیشه عالی باشه و اینقدر خوبی ببینی که بدی ها به چشمت نیاد متاسفانه من خودم یکم مغزم اتصالی گرفته نمیتونم مشکل خودم رو حل کنم ولی برات آرزوی بهترین ها رو دارم