بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا من تو کل برف و یخبندان هیچیم نشدوسط این گرما سرما خوردماگه این شانس نیس پس چیه؟
منم سرما خوردممم💔😭
پریودم کنکور دارم سینوزیت عود کردد💔💔😭😭
کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀
کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀
چند ساله دارم میبینم جنوبیا تابستون تخم مرغ میزارن بیرون ابپز میشه😂این سری برق نمیره مثلا،میرید زیر ...
انشالله😂😂😂😂واییی خوب گفتی.
یاد دوست شوهرم افتادم از شهرهای بالا اومده بود اینجا حساب کن به سال نکشید انتقالی شو هرجور شده گرفت رفت گفت من غلط کنم بیام اینجا چقدر گرمه بوی تخم مرغ ومرغ محلی میدم زنم فراری ام 😂😂😂😂
من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم