میونگی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/18 تعداد پست: 688 عنوان وای 261 بازدید | 23 پست تو زمستون این سگ گرما چی میگه اخهحالم داره بهم میخوره از این گرما و شرجی مسخرهفردا بارون نیاد دیگه جدیnmt😭🙇🏻♀️ Love is Love. A💜 1404/12/01 | 01:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 36746 کجایی خوبه که هوا اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹
_marnie_ عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 15460 حالا من تو کل برف و یخبندان هیچیم نشدوسط این گرما سرما خوردماگه این شانس نیس پس چیه؟ لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر
میونگی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/18 تعداد پست: 688 کجایی خوبه که هوا رشتدارم خفه میشم کجا خوبههساعت ۴تا۶ که افتضاح بود انگار وسط تیر بودیم انقدر گرم بود Love is Love. A💜
میونگی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/18 تعداد پست: 688 حالا من تو کل برف و یخبندان هیچیم نشدوسط این گرما سرما خوردماگه این شانس نیس پس چیه؟ واییتو سرما هرروز مریض بودم ولی ترجیحش میدم به حالت تهوع گرما Love is Love. A💜
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 36746 رشتدارم خفه میشم کجا خوبههساعت ۴تا۶ که افتضاح بود انگار وسط تیر بودیم انقدر گرم بود تیرماه خوزستان ندیدی عزیزم شما با دمای ۳۵درجه میگید گرما هیییی اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹
میونگی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/18 تعداد پست: 688 هوای شمال گرم باشه واقعا مزخرفه😐 شمال اکثرا گرمه جدی Love is Love. A💜
میونگی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/18 تعداد پست: 688 تیرماه خوزستان ندیدی عزیزم شما با دمای ۳۵درجه میگید گرما هیییی الهی🙁تابستون۴۰۴ چهل درجه با شرجی شدید بود اینجا Love is Love. A💜
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 36746 الهی🙁تابستون۴۰۴ چهل درجه با شرجی شدید بود اینجا چهل درجه عالی توتابسنون ها ما بهشته اینجا همش ۵۰ به بالاس ۴۰ مون تازه اواسط مهر به بعد اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹
میونگی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/18 تعداد پست: 688 چهل درجه عالی توتابسنون ها ما بهشته اینجا همش ۵۰ به بالاس ۴۰ مون تازه اواسط مهر به بعد وااقعا از گرما متنفرم،آب و برق درست حسابیم نداریم،مخصوصا اونور که خیلی سخت تره:) Love is Love. A💜
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 36746 وااقعا از گرما متنفرم،آب و برق درست حسابیم نداریم،مخصوصا اونور که خیلی سخت تره:) چه میشه کرد عادت کردیم دیگه اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹
میونگی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/18 تعداد پست: 688 چه میشه کرد عادت کردیم دیگه گفتن این تابستون برق قطع نمیشه،ایشالا بشه همه جا کولر روشن کرد😂 Love is Love. A💜