2777
2789
عنوان

لیزرررر

41 بازدید | 5 پست

خانوما من می خوام برم لیزر فقط موهای پام نه کرمی هست نه خیلییی ضخیم معمولیه روی من جواب میده ؟

بعد یه چیز دیگه اینکه واسه لیزر بیکینی هم می خواستم برم ولی خجالت میکشم و شنیدم میگن خیلی درد داره

یه عدد دختر با آرزو های بلند با موهای خرمایی و چشمای عسلی و گونه های سرخ🤭دانشجوی داروسازی 💊کاش قبل از اینکه حرفی بزنیم عواقب حرف مون هم فکر کنیم🙃کلمات بیشتر از گلولهها آدم کشته اند❤️🩹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بستگی ب پوستت داره دردش بنظرم

من اذیت میشم اون تایم لیزر واقعا

و ی بار با اشعه اش سوختم خیلی بد بود با اینکه اندازه یه بند انگشت بود اما ی ماه طول کشید درمان بشه

ولی خیلی خبلییی از دوستام رفتن و بشدت راضی هستن

خودمم سه جلسه رفتم بیکینی راضیم خیلی

و با اینکه سوختم دوباره ام میرم😭😭😭😩😩😩😂😂😂😂

بستگی ب پوستت داره دردش بنظرم من اذیت میشم اون تایم لیزر واقعاو ی بار با اشعه اش سوختم خیلی بد بود ب ...

زیر بغل چجوریه ؟

یه عدد دختر با آرزو های بلند با موهای خرمایی و چشمای عسلی و گونه های سرخ🤭دانشجوی داروسازی 💊کاش قبل از اینکه حرفی بزنیم عواقب حرف مون هم فکر کنیم🙃کلمات بیشتر از گلولهها آدم کشته اند❤️🩹