asalii_honey مدیر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2419 عنوان مهریه | مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 67 پست ۱ میلیارد کمه واسه مهریه؟؟؟ مهریم ۱۵۰ تاس اونا میگن ۲ میلیارد بگیر طلاق توافقی کنیم درضمن ماشینشم توقیف کردم ۶۰۰ تومن ایناس من راضیم بابام اصلا نمیذاره چیکار کنم؟؟ بهترین راه چیه؟ حکم مهریه اومده و محکوم شده عجله داره توافق کنه قسطی کنن سالی یه سکه میده؟؟ همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند... امروز | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانهکاکائوای عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 11455 روی بابام باید کار کنم راضیش کن وهمه ایناروبگو بگو منطقی پیش بریمبگو نمیخوام اصلا پای این شوهر حتی به اسم مهریه تو زندگیم باشههمین الان توافق کنیم خیلی بهتره ترانه خون شبم ، قصه گوی تنهایی🌑
asalii_honey مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2419 میشه به شرطی که قبل دادگاه از طریق ثبت اسناد بگیریشتوقیف میشه از همون اول اگه قایم نکنه پیداش کنن می ... نه اگه ماشینو قایم کنه نده یه قانونی هست که اگه مالی از کسی توقیف بشه و عین مالو تحویل نده معادل قیمت روز مال از شخص گرفته میشه همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند...
پرپونه عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2890 میشه به شرطی که قبل دادگاه از طریق ثبت اسناد بگیریشتوقیف میشه از همون اول اگه قایم نکنه پیداش کنن می ... الان باید برم دفتر ثبت اسناد؟ چی بگم یا باید از دادگاه نامه ببرم؟ اگه بره دادگاه چرا ندن Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
asalii_honey مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2419 راضیش کن وهمه ایناروبگو بگو منطقی پیش بریمبگو نمیخوام اصلا پای این شوهر حتی به اسم مهریه تو زندگیم ب ... اره میگم بهش همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند...
asalii_honey مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2419 الان باید برم دفتر ثبت اسناد؟ چی بگم یا باید از دادگاه نامه ببرم؟ اگه بره دادگاه چرا ندن میدن همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند...
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 4372 نمیتونه که بگیره پولو اگه ثابت کنه امانته میتونهطلا رو با تغییر نمیشه بگیره خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
khodam_nistam عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 3150 نمیتونه که بگیره پولو خب پس ب نظرم کلا بسپار دستوکیل و پدرت اصلا بگو من دیگ کاری ندارم هرکار کنید خودتم نرو کاریتمنباشه بزار بگیرن باقیشو اصلا دخالت نکن برا خودت دیگ زندگی کن خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 4372 الان باید برم دفتر ثبت اسناد؟ چی بگم یا باید از دادگاه نامه ببرم؟ اگه بره دادگاه چرا ندن نه از دفترخونه باید نامه ببری خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
خانهکاکائوای عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 11455 با سر قبول میکنه عزیزم پول مفته براش😆 نمیدونم والا😂😂آخه مردا زیاد خوش ندارن زنشون با همسر سابقش درارتباط باشه ترانه خون شبم ، قصه گوی تنهایی🌑
asalii_honey مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2419 اگه ثابت کنه امانته میتونهطلا رو با تغییر نمیشه بگیره اظهارنامه فرستاده بود واسه پول که این مقدار بدهکاری بهم بیا بده خب امانت هم باشه بگیره بازم به عنوان مهریه ضبط میشه همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند...
asalii_honey مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 2419 خب پس ب نظرم کلا بسپار دستوکیل و پدرت اصلا بگو من دیگ کاری ندارم هرکار کنید خودتم نرو کاریتمنباشه بز ... باشه همه چیز خوب میشه... لاکپشتها هم پرواز میکنند...
پرپونه عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2890 نه از دفترخونه باید نامه ببری از همون دفتر خونه ای که ازدواج کردیم یا فرقی نداره اگه شهر دیگه ای باشه Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 4372 نه اگه ماشینو قایم کنه نده یه قانونی هست که اگه مالی از کسی توقیف بشه و عین مالو تحویل نده معادل قیم ... وکیلم یبار بهم گفت ماشینشم میگیرم ازشولی ماشینو برده کوبیده اینور اونور ازش چیزی نمونده گویا🤣کاش وقتی میزدش اینور اونور میمُرد😊 خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
استیک_بیسترو عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 1329 من باشم ی چیزیم دستی میدم ولم کنه😂😂 در حــدی فاز دارین ک برق هم شمارو بگیره میـپره:)) ️ دانشجوی داروسازی💊
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 4372 از همون دفتر خونه ای که ازدواج کردیم یا فرقی نداره اگه شهر دیگه ای باشه از همون دفترخونه خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂