tarahadad مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 418 عنوان خیلی میترسم 404 بازدید | 24 پست حالت تهووع دارم پریودمم عقب افتاده رفتم بی بی چک خریدم ولی میترسم بزنم، چون تو دوران عقدم میترسم حامله باشم خانواده نامزدم مذهبین ʟɪᴠᴇ ʙʏ ʏᴏᴜʀ ᴏᴡɴ ʟᴀᴡ امروز | 00:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوست_خیلی_قدیمی_شما عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 2289 حالت تهوع عزیزم مال ماه هایی هست که بچه به معده فشار بیاره توهم نزن عزیزمبیبی الکی هم نزن وایسا از پریودت ۱۴ روز بگذره برو آزمایش خون بده
pisholy عضویت: 1404/11/29 تعداد پست: 79 خب اگه نزنی که بد تره، بعد چه اشکالی اتفاقه افتادی دیگه، اگه نخواستی سقط کن دیگه چی بگم
tarahadad مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 418 نیستی ولی از این ماه به بعد جلوگیری منظم بخور قرص میخورم ولی وسایل جلوگیری نامزدم استفاده نمیکنه هیچ وقت خدا بگم چیکارش کنه، اخرین رابطمم به تازگی بوده ʟɪᴠᴇ ʙʏ ʏᴏᴜʀ ᴏᴡɴ ʟᴀᴡ
خونهشکلاتی عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 4415 خوب مگه خلاف کردی؟؟! اگه واقعا با ایمانا که باید از خوشحالی ذوق کنن اگه هم طبل تو خالی هستن بازم مهم نیست! مهم حال خوب خودمو بچهمه والسلام
tarahadad مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 418 خب اگه نزنی که بد تره، بعد چه اشکالی اتفاقه افتادی دیگه، اگه نخواستی سقط کن دیگه چی بگم گناهه، میترسم کارما داشته باشه ʟɪᴠᴇ ʙʏ ʏᴏᴜʀ ᴏᴡɴ ʟᴀᴡ
دوست_خیلی_قدیمی_شما عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 2289 قرص میخورم ولی وسایل جلوگیری نامزدم استفاده نمیکنه هیچ وقت خدا بگم چیکارش کنه، اخرین رابطمم به تازگی ... قرصو هر روز میخوری؟ نگران نباش خود تهوع از قرصه
manwho عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 255 قرص میخورم ولی وسایل جلوگیری نامزدم استفاده نمیکنه هیچ وقت خدا بگم چیکارش کنه، اخرین رابطمم به تازگی ... خب چرا در موردش حرفنمیزنید وقتی کاندوم هست نگرانی نیست ک اخه
tarahadad مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 418 خوب مگه خلاف کردی؟؟! اگه واقعا با ایمانا که باید از خوشحالی ذوق کنن اگه هم طبل تو خالی هستن بازم مهم ... به نامزدم گفتم اونم گفت به کسی ربطی نداره و گفت نمیذارم اگه حامله بودی سقطش کنی ʟɪᴠᴇ ʙʏ ʏᴏᴜʀ ᴏᴡɴ ʟᴀᴡ
tarahadad مدیر استارتر عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 418 قرصو هر روز میخوری؟ نگران نباش خود تهوع از قرصه بعد هر رابطه، هفته ای دو سه دفعه ʟɪᴠᴇ ʙʏ ʏᴏᴜʀ ᴏᴡɴ ʟᴀᴡ